Qlandia
novosti
Alnatura znižana v Müllerju

Dobrodošla ALNATURA pri Müllerju! Do 15.10.2016 lahko izkoristite 10% popust dobrodošlice* na naš celoten Alnatura sortiment! 

Odkrijte z več kot 750 bio izdelki enega izmed največjih ponudnikov bio prehrane pri nas in se prepričajte o raznolikosti in kvaliteti ponudbeDo 15.10.2016 lahko izkoristite 10% popust dobrodošlice* na naš celoten Alnatura sortiment! 

* Popust velja v vseh poslovalnicah Müller v Sloveniji. Izplačilo v gotovini ni mogoče. Popust ne velja za nakup začetnega mleka in formul za dojenčke. Popusta ni mogoče kombinirati z drugimi kuponi in akcijami.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica