Qlandia
novosti
Alnatura znižana v Müllerju

Dobrodošla ALNATURA pri Müllerju! Do 15.10.2016 lahko izkoristite 10% popust dobrodošlice* na naš celoten Alnatura sortiment! 

Odkrijte z več kot 750 bio izdelki enega izmed največjih ponudnikov bio prehrane pri nas in se prepričajte o raznolikosti in kvaliteti ponudbeDo 15.10.2016 lahko izkoristite 10% popust dobrodošlice* na naš celoten Alnatura sortiment! 

* Popust velja v vseh poslovalnicah Müller v Sloveniji. Izplačilo v gotovini ni mogoče. Popust ne velja za nakup začetnega mleka in formul za dojenčke. Popusta ni mogoče kombinirati z drugimi kuponi in akcijami.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica