Qlandia
novosti
Alnatura znižana v Müllerju

Dobrodošla ALNATURA pri Müllerju! Do 15.10.2016 lahko izkoristite 10% popust dobrodošlice* na naš celoten Alnatura sortiment! 

Odkrijte z več kot 750 bio izdelki enega izmed največjih ponudnikov bio prehrane pri nas in se prepričajte o raznolikosti in kvaliteti ponudbeDo 15.10.2016 lahko izkoristite 10% popust dobrodošlice* na naš celoten Alnatura sortiment! 

* Popust velja v vseh poslovalnicah Müller v Sloveniji. Izplačilo v gotovini ni mogoče. Popust ne velja za nakup začetnega mleka in formul za dojenčke. Popusta ni mogoče kombinirati z drugimi kuponi in akcijami.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica