Qlandia
Nova kataloška ponudba trgovine Big Bang
Vabimo vas, da prelistate novi Big Bang katalog v katerem smo poskrbeli za vrhunsko izbiro in nakupe po znižanih cenah!
Prelistajte novi Big Bang katalog v katerem smo poskrbeli za vrhunsko izbiro in nakupe po dodobra razrezani ceni televizorjev, prenosnikov in pametnih telefonov.

Z visokimi popusti vam pomagajo do vaše sanjske kuhinje - več izdelkov vgradne bele tehnike kot si izbere, več popusta dobite. Da boste še bolje pripravljeni na jesensko tekaško sezono vam nudijo izbrane športne ure po akcijskih cenah. V poslovalnico lahko prinesete staro tablico in mi vam ob nakupu Samsung Galaxy Tab S2 Ve 9.7 Wi-Fi podarijo kar 110 € popusta. 

Na mobilnem oddelku vam ponujajo nova Apple iPhone 7 in iPhone 7 Plus ter vas še dodatno razveselijo z mnogimi drugimi ugodnostmi. Za člane zveze društev upokojencev ZDUS so pripravili prav posebne ugodnosti.

Nudijo vam tudi brezplačni energetski pregled in poskrbijo, da bo vaš račun za energijo nižji. Za več podrobnostih o akcijah vas vabijo, da prelistajte novi katalog, se oglasite v najbližji trgovini Big Bang ali obiščete spletno stran

Katalog velja od 13. 10. 2016 do 26. 10. 2016 
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Zadel te je QL val svežine!
Sodeluj v nagradni igri in osvoji QL nagrade.
povratna letalska karta[br] do Španije (za 2 osebi*)
1x
povratna letalska karta
do Španije (za 2 osebi*)
osvežitev garderobe v [br]vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
5x
osvežitev garderobe v
vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
majica[br]Qlandia
30x
majica
Qlandia
Izpolni spodnji obrazec in sodeluj v nagradni igri.
 
Na oddan e-mail naslov želim biti obveščen o novih nagradnih igrah Qlandia. 
Želiš več možnosti za QL nagrado?
Pošlji val svežine še svojim prijateljem.
(ta korak ni obvezen za sodelovanje v nagradni igri)
Vsak, ki bo tvoj val sprejel, bo sodeloval v nagradni igri,
obenem pa bo tudi tebi dal dodatno možnost za nagrado.
*Na vpisane e-mail naslove prijateljev bomo poslali vabilo v tvojem imenu. E-mail naslovi prijateljev se nikamor ne shranijo.
Nova Gorica