Qlandia
Sproščeno v hladne dni z oblačili Tom Tailor
Na najhladnejše dni leta se pripravite z udobnim stilom in sproščeno eleganco, v sodelovanju z blagovno znamko, ki želi, da ste sproščeni. 
Jakne, brezrokavniki, parke in bunde.

Tom Tailor vstopa v hladnejši del leta z udobnim stilom in sproščeno eleganco – v skladu z DNK te modne blagovne znamke, ki želi, da ste sproščeni, ampak vedno oblečeni modno. V trgovinah Tom Tailor vas pričakuje le najboljše, kar ponuja ta modna sezona. Izbor zagotovo ne bo lahek.

Če potrebujete nasvet: nikakor ne boste zgrešili s klasikami v črni, modri ali sivi.
Za tiste pa, ki želite izstopati – barva sezone je olivno zelena, najbolj pogumni pa posezite po rožnati ali rdeči.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica