Qlandia
Sproščeno v hladne dni z oblačili Tom Tailor
Na najhladnejše dni leta se pripravite z udobnim stilom in sproščeno eleganco, v sodelovanju z blagovno znamko, ki želi, da ste sproščeni. 
Jakne, brezrokavniki, parke in bunde.

Tom Tailor vstopa v hladnejši del leta z udobnim stilom in sproščeno eleganco – v skladu z DNK te modne blagovne znamke, ki želi, da ste sproščeni, ampak vedno oblečeni modno. V trgovinah Tom Tailor vas pričakuje le najboljše, kar ponuja ta modna sezona. Izbor zagotovo ne bo lahek.

Če potrebujete nasvet: nikakor ne boste zgrešili s klasikami v črni, modri ali sivi.
Za tiste pa, ki želite izstopati – barva sezone je olivno zelena, najbolj pogumni pa posezite po rožnati ali rdeči.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica