Qlandia
Najnovejši Big Bang katalog
Prelistajte najnovejši Big Bangov katalog in izkoristite njihove posebne ponudbe!
Vabimo vas, da prelistate novi Big Bang katalog v katerem vam predstavljajo prave načine kako se ločite od svojega mobilnega telefona. V sklopu Ločitvene svetovalnice vam svetujejo, kako starega mobilca zamenjate z novim, kako do novega po obrokih ter vse o ponudbi »Prinesi staro, odnesi novo«. 
Pridite in ločite se – ne bo vam žal. 

V sklopu kataloga so za vas poskrbeli tudi z vrhunsko izbiro in nakupi po dodobra razrezani ceni televizorjev, prenosnikov, pametnih telefonov in bele tehnike
Poskrbijo tudi, da bo vaša hrana vedno polna vitaminov, saj vam ponujamo kar 15 % popust na hladilnike in zamrzovalnike

Za več podrobnostih o akcijah vas vabimo, da prelistajte naš novi katalog, se oglasite v najbližji trgovini Big Bang ali obiščete našo spletno stran
Katalog velja od 10. 11. 2016 do 23. 11. 2016 
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica