Qlandia
60 % popusta
Final Countodwn Big Bang katalog
Vabimo vas, da prelistate naš novi Final Countdown katalog, ki smo ga tokrat obarvali črno, saj smo vanj vključili posebno »Black friday« ponudbo. Pričakujejo vas najbolj odštete cene izdelkov, ki so znižane tudi za več kot 60 %.
Vabimo vas, da prelistate naš novi Final Countdown katalog, ki smo ga tokrat obarvali črno, saj smo vanj vključili posebno »Black friday« ponudbo. Pričakujejo vas najbolj odštete cene izdelkov, ki so znižane tudi za več kot 60 %

Za vas smo pripravili tudi odprodajo več kot 600 različnih izdelkov po izredno atraktivnih cenah. 
Za čas trajanja kataloga smo za vas znižali tudi cene bele tehnike za kar 15 %. 

Obiščite nas v trgovini in preverite kateri izdelki iz kategorije prenosni računalniki, mobilni telefoni, televizorji, aparati bele tehnike in mali gospodinjski aparati so na voljo po najbolj odštetih cenah. Za več podrobnostih o akcijah vas vabimo, da prelistajte naš novi katalog, se oglasite v najbližji trgovini Big Bang ali obiščete našo spletno stran

Katalog velja od 25. 11. 2016 do 29. 11. 2016. oz. do prodaje zalog.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica