Akcije - 7. avgust 2020 - Qlandia

Akcije

V Massu plačaš 2, dobiš 3

Akcija plačaš 2, dobiš 3 velja na vse sandale, polsandale in natikače.

Ob nakupu treh izdelkov vam priznamo popust v vrednosti najcenejšega izdelka, ki se obračuna od skupne vrednosti nakupa. Za izdelke, ki so znižani se upošteva cena s popustom.

Popusti in akcije se ne seštevajo. Akcija velja od 15.7. do 16.8.2020.

Akcija ne velja v spletni trgovini www.mass.si.

Izberi svoj popust v Massu

Izberi svoj popust: Plačaš 2, dobiš 3 ali 50% na drugi cenejši izdelek. Akcije veljata samo na sandale, polsandale, natikače in japonke.

Popusti in akcije se seštevajo. Akcija velja od 28.7. do 16.8.2020.

Akcija ne velja v spletni trgovini www.mass.si.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANova Gorica