Akcije - 26. maj 2020 - Qlandia

Akcije

Medsezonski popusti v Tom Tailorju
Popusti od 30 % do 50 % na vso spomladansko kolekcijo.
Spomladanska razprodaja v Galileo
Ne zamudite odlične priložnosti za varčevanje in izberite spomladanska oblačila po super cenah! Galileo je pripravil za vse svoje kupce akcijo in sicer na izbrane izdelke do 50% popusta in akcija 1 + 1 brezplačno.
Popusti v C&A
Do -70% na označene artikle.
Popust v s.Oliverju
20% popust ob nakupu 2 izdelkov.
Ponudba kot je še ni bilo v Vitapurju

Dodatnih -20% na več kot 500 izdelkov iz zaloge! Tudi že znižane cene!

Pohiti v prodajalno Vitapur in izberi svoj set ali izdelek iz izbrane ponudbe, ter dodatno prihrani.
Medsezonski popust v trgovini PRVA LIGA

30% Popust za označene artikle. Popust se obračuna pri blagajni.

H&M - Skupaj za male športnike!
Vsaki kupljeni nogometni majici bomo 100 % dobička donirali UEFA Fundaciji; podpiramo otroke po vsem svetu pri športnih dejavnostih. Pomagajmo skupaj! Oglejte si izbor #HM oblačil za nogomet!
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica