Qlandia
NOVA nogometna kolekcija - adidas BLUE BLAST v trgovini PRVA LIGA
Adidas je postregel s kolekcijo kopačk Blue Blast, ki je prilagojena različnim terenom igranja. 


Rekreativnim in profesionalnim nogometašem bodo poleg klasičnih kopačk za igranje na stadionu tako prvič pri nas na voljo tudi tehnično izpopolnjene kopačke za igranje na ulici in na umetnih podlagah. 

Prvi pri nas je najsodobnejše kopačke preizkusil adidasov ambasador in kapetan NK Maribor Marcos Tavares.  


Nove kopačke na voljo v trgovini PRVA LIGA!
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica