Qlandia
Nova linija copat Reebok CrossFit Nano 7
Naj vsaka sekunda šteje!V trgovini Prva liga ponosno predstavljamo CrossFit Nano 7 copate, ki nadaljujejo tradicijo Reeboka, kot vodilne svetovne blagovne znamke CrossFit skupnosti. Rezultat evolucije novih Nano copat je, da se bodo le-ti sedaj še boljše prilegali stopalu vsakega športnika.


Katere so prednosti Nano 7 copat?

  • Natančnejše prileganje – ojačana osnova za stopalo zaradi zagotavljanja maksimalne moči. 
  • Razširjeni RopePro del zagotavlja trajnost in ščiti copat s pomočjo novega gumiranega materiala. 
  • Blazinjenje in zaščita pred udarci omogoča bolj mehke gibe stopala tekom vadbe, posebej pa pri teku in skakanju.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica