Qlandia
Nova linija copat Reebok CrossFit Nano 7
Naj vsaka sekunda šteje!V trgovini Prva liga ponosno predstavljamo CrossFit Nano 7 copate, ki nadaljujejo tradicijo Reeboka, kot vodilne svetovne blagovne znamke CrossFit skupnosti. Rezultat evolucije novih Nano copat je, da se bodo le-ti sedaj še boljše prilegali stopalu vsakega športnika.


Katere so prednosti Nano 7 copat?

  • Natančnejše prileganje – ojačana osnova za stopalo zaradi zagotavljanja maksimalne moči. 
  • Razširjeni RopePro del zagotavlja trajnost in ščiti copat s pomočjo novega gumiranega materiala. 
  • Blazinjenje in zaščita pred udarci omogoča bolj mehke gibe stopala tekom vadbe, posebej pa pri teku in skakanju.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica