Qlandia
Z Massom na maturantski ples
Bliža se obdobje maturantskih plesov, simbolni zaključek pomembnega poglavja za srednješolce, ki se podajajo novi poti naproti. Vsak pomembni dogodek pa je toliko lepši v pravi obutvi, ki nam daje samozavest. 

Mass bo z novo ponudbo elegantne modne obutve poskrbel, da boste glavna trendi zvezda maturantskega plesa.
Naše življenje oblikuje veliko posebnih priložnosti. Dogodek, ki se ga bomo vedno spominjali, je gotovo maturantski ples, saj simbolizira odraščanje in zaključek pomembnega osebnega poglavja. Zato se na ta nepozaben večer uredite od glave do pet in zasijte kot glavna zvezda plesa, pravijo v Massu. 

Lep del doživetja je iskanje prave obleke, ob kateri vam bo zastal dih, kot prava pepelka pa se boste počutili v popolni modni obutvi, ki je tudi po urah plesa in zabave ne boste hoteli sezuti. 

V Massu so s široko izbiro trendi obutve pripravljeni za vsako posebno priložnost v vašem življenju in na njihovih policah bo vsaka pepelka našla svoj čeveljček.

Silhueto boste podaljšale v sandalih s petko v nežnih barvah in trakci, posutimi s sijočimi kamenčki, ki se bodo podali k vsaki obleki ter tudi hlačam, za drzen modni videz. in kovinskimi detajli, ki se bodo podali k vsaki obleki ter tudi hlačam, za drzen modni videz. Fashioniste izberite sandale z debelo peto, ki je glavni atribut čevlja, ali pa večno klasiko: črne ali nude salonarje.

Če boste nadele preprosto obleko, pa pustite naj izstopajo čevlji in izberitesandale v strastnih živahnih odtenkih rdeče. Mass bo za maturantski večer tudiplesalce obul v elegantne moške čevlje in jih preobrazil v prave prince. Da bosta zažarela kot najlepši plesni par tega nepozabnega večera.


 
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Zadel te je QL val svežine!
Sodeluj v nagradni igri in osvoji QL nagrade.
povratna letalska karta[br] do Španije (za 2 osebi*)
1x
povratna letalska karta
do Španije (za 2 osebi*)
osvežitev garderobe v [br]vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
5x
osvežitev garderobe v
vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
majica[br]Qlandia
30x
majica
Qlandia
Izpolni spodnji obrazec in sodeluj v nagradni igri.
 
Na oddan e-mail naslov želim biti obveščen o novih nagradnih igrah Qlandia. 
Želiš več možnosti za QL nagrado?
Pošlji val svežine še svojim prijateljem.
(ta korak ni obvezen za sodelovanje v nagradni igri)
Vsak, ki bo tvoj val sprejel, bo sodeloval v nagradni igri,
obenem pa bo tudi tebi dal dodatno možnost za nagrado.
*Na vpisane e-mail naslove prijateljev bomo poslali vabilo v tvojem imenu. E-mail naslovi prijateljev se nikamor ne shranijo.
Nova Gorica