Qlandia

Z Massom na maturantski ples

Bliža se obdobje maturantskih plesov, simbolni zaključek pomembnega poglavja za srednješolce, ki se podajajo novi poti naproti. Vsak pomembni dogodek pa je toliko lepši v pravi obutvi, ki nam daje samozavest. 

Mass bo z novo ponudbo elegantne modne obutve poskrbel, da boste glavna trendi zvezda maturantskega plesa.
Naše življenje oblikuje veliko posebnih priložnosti. Dogodek, ki se ga bomo vedno spominjali, je gotovo maturantski ples, saj simbolizira odraščanje in zaključek pomembnega osebnega poglavja. Zato se na ta nepozaben večer uredite od glave do pet in zasijte kot glavna zvezda plesa, pravijo v Massu. 

Lep del doživetja je iskanje prave obleke, ob kateri vam bo zastal dih, kot prava pepelka pa se boste počutili v popolni modni obutvi, ki je tudi po urah plesa in zabave ne boste hoteli sezuti. 

V Massu so s široko izbiro trendi obutve pripravljeni za vsako posebno priložnost v vašem življenju in na njihovih policah bo vsaka pepelka našla svoj čeveljček.

Silhueto boste podaljšale v sandalih s petko v nežnih barvah in trakci, posutimi s sijočimi kamenčki, ki se bodo podali k vsaki obleki ter tudi hlačam, za drzen modni videz. in kovinskimi detajli, ki se bodo podali k vsaki obleki ter tudi hlačam, za drzen modni videz. Fashioniste izberite sandale z debelo peto, ki je glavni atribut čevlja, ali pa večno klasiko: črne ali nude salonarje.

Če boste nadele preprosto obleko, pa pustite naj izstopajo čevlji in izberitesandale v strastnih živahnih odtenkih rdeče. Mass bo za maturantski večer tudiplesalce obul v elegantne moške čevlje in jih preobrazil v prave prince. Da bosta zažarela kot najlepši plesni par tega nepozabnega večera.


 
Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?