Qlandia
Romatična pomlad Cheek by Lisca
Vse okoli nas se prebuja in božajo nas že prvi topli sončni žarki. To pomlad v kolekciji Cheek by Lisca najdete romantične vzorce drobnih rožic, v igri različnih barv, igrive živalske vzorce ter nežne pastele, ki jih dopolnjujejo čipke, til in brezmejna mehkoba udobja. 

Navdušuje mordček push up brez žične opore, za čudovit dekolte, kakor tudi modrček triangel in čipkasti detajl naramnic na hrbtni strani modrčka Miss Seduce.

Perilo lepo dopolnjujejo tudi lahkotne majice ter modeli spalnega programa, na voljo od aprila, ki bodo modno spogledljivko preko prijetne noči popeljali v novo jutro. 

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica