Qlandia
Romatična pomlad Cheek by Lisca
Vse okoli nas se prebuja in božajo nas že prvi topli sončni žarki. To pomlad v kolekciji Cheek by Lisca najdete romantične vzorce drobnih rožic, v igri različnih barv, igrive živalske vzorce ter nežne pastele, ki jih dopolnjujejo čipke, til in brezmejna mehkoba udobja. 

Navdušuje mordček push up brez žične opore, za čudovit dekolte, kakor tudi modrček triangel in čipkasti detajl naramnic na hrbtni strani modrčka Miss Seduce.

Perilo lepo dopolnjujejo tudi lahkotne majice ter modeli spalnega programa, na voljo od aprila, ki bodo modno spogledljivko preko prijetne noči popeljali v novo jutro. 

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANova Gorica