Qlandia
Romatična pomlad Cheek by Lisca
Vse okoli nas se prebuja in božajo nas že prvi topli sončni žarki. To pomlad v kolekciji Cheek by Lisca najdete romantične vzorce drobnih rožic, v igri različnih barv, igrive živalske vzorce ter nežne pastele, ki jih dopolnjujejo čipke, til in brezmejna mehkoba udobja. 

Navdušuje mordček push up brez žične opore, za čudovit dekolte, kakor tudi modrček triangel in čipkasti detajl naramnic na hrbtni strani modrčka Miss Seduce.

Perilo lepo dopolnjujejo tudi lahkotne majice ter modeli spalnega programa, na voljo od aprila, ki bodo modno spogledljivko preko prijetne noči popeljali v novo jutro. 

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica