Qlandia
Novosti v kolekciji Mandelj v trgovini L’Occitane
Za čvrstejšo telo in mehkejšo kožo.

Mandelj, plod z žametno mehko ovojnico in nežnim jedrom, s časom postaja vse čvrstejši. L’Occitane je poiskal navdih v mandljevi slastni dišavi in njegovih izjemnih lastnostih ter ustvaril negovalno kolekcijo Mandelj za učvrščevanje telesa. Spomladi na police prihaja novi Mandljev izboljševalni koncentrat s kofeinom in mandljevimi beljakovinami, ki poskrbi za čvrstejše telo in mehkejšo kožo.

Najnovejši dosežek Laboratorija L’OCCITANE je izvleček iz mandljeve pulpe – patentirana aktivna sestavina, pridobljena med postopkom stiskanja olja iz zmletih mandljevih jedrc. Ta izvleček je bil izbran zaradi izjemnih sposobnosti učvrščevanja in mehčanja. Kombinacija mandljevih beljakovin, olja mandljev iz Provanse, kofeina in izvlečka iz mandljeve pulpe, s katero je zasnovana kolekcija Mandelj, je odlična izbira za vse ženske, ki želijo bolje oblikovati silhueto telesa.

Novosti bodo v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini www.loccitane.si na voljo od 4. maja 2017.

Mandljev izboljševalni koncentrat, 200 ml [49,80 €]

Mandljeva odlična krema za roke, 75 ml [16,30 €]

Nočni obnavljalni koncentrat za suhe in poškodovane lase, 100 ml [24,90 €]

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica