Qlandia
Nova Melvitina kolekcija
Ste za vitaminski koktajl? Melvitina nova kolekcija za nego proti prvim znakom staranja Pulpe de Rose vsebuje eno najbolj cenjenih naravnih aktivnih sestavin: šipek

Navadni šipek (Rosa canina) ali divja vrtnica uspeva na visoki nadmorski višini, za svojo rast pa potrebuje izdatno količino mineralnih snovi, da lahko kljubuje ostremu podnebju. Melvitini strokovnjaki so pri snovanju sveže negovalne kolekcije združili cvetove in plodove te neverjetne divje vrtnice. Nastala je slastna sinergija, ki navda kožo z energijo, jo učvrsti, napne in zgladi, utrujeni polti pa povrne zdrav sijaj. Vse to zahvaljujoč šipku, bogatemu z vitamini.

Kolekcija Pulpe de Rose bo na voljo v spletni trgovini www.melvita.si in na prodajnih mestih Müller, Vita Care ter v izbranih poslovalnicah Lekarne Ljubljana od 9. maja 2017.

Certificirano organski dvofazni eliksir za vitalno kožo 50 ml 28,50 €
Certificirano organska vlažilna krema za vitalno kožo, 40 ml 38,00 €
Certificirano organski vlažilni serum za vitalno kožo, 30 ml 43,70 €
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANova Gorica