Qlandia
Nova Melvitina kolekcija
Ste za vitaminski koktajl? Melvitina nova kolekcija za nego proti prvim znakom staranja Pulpe de Rose vsebuje eno najbolj cenjenih naravnih aktivnih sestavin: šipek

Navadni šipek (Rosa canina) ali divja vrtnica uspeva na visoki nadmorski višini, za svojo rast pa potrebuje izdatno količino mineralnih snovi, da lahko kljubuje ostremu podnebju. Melvitini strokovnjaki so pri snovanju sveže negovalne kolekcije združili cvetove in plodove te neverjetne divje vrtnice. Nastala je slastna sinergija, ki navda kožo z energijo, jo učvrsti, napne in zgladi, utrujeni polti pa povrne zdrav sijaj. Vse to zahvaljujoč šipku, bogatemu z vitamini.

Kolekcija Pulpe de Rose bo na voljo v spletni trgovini www.melvita.si in na prodajnih mestih Müller, Vita Care ter v izbranih poslovalnicah Lekarne Ljubljana od 9. maja 2017.

Certificirano organski dvofazni eliksir za vitalno kožo 50 ml 28,50 €
Certificirano organska vlažilna krema za vitalno kožo, 40 ml 38,00 €
Certificirano organski vlažilni serum za vitalno kožo, 30 ml 43,70 €
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica