Qlandia
Novosti v kolekciji Popolna potonika v trgovini L’Occitane
Si predstavljate, kako se občuti mehkoba potonikinih cvetnih lističev? Zdaj pa pomislite, kako bi bilo lepo, če bi s tako nežnostjo vašo kožo božal izdelek za čiščenje obraza ... 

Spoznajte L'OCCITANOVO novo Cvetno čistilno olje Popolna potonika, ki je obogateno s pravimi cvetnimi listi potonike iz francoskega departmaja Drôme. 

Skupaj z oljem pa 8. junija na police prihajajo tudi novi Obarvani balzami za ustnice Popolna potonika z zaščitnim faktorjem (ZF) 25 in dve priročni maski za obraz.

L'OCCITANOV laboratorij je ob preučevanju potonik odkril edinstven izvleček in z njim obogatil kolekcijo za izboljševalno nego obraza Popolna potonika, ki kožo neguje z žametnim dotikom potonikinih cvetov. Patentirani* izvleček iz potonike, ki vsebuje izjemno visoko koncentracijo naravnih rastlinskih sladkorjev, je glavna aktivna sestavina izboljševalnega kompleksa, ki opazno izboljša stanje kože ter ima takojšnje in dolgotrajne rezultate. Njegov učinek? Navlažena koža, poenotena tekstura kože, zmanjšane pore in gubice – lepša polt.

Cvetno čistilno olje Popolna potonika, 200 ml, 30,00 €
Izboljševalna meglica za obraz Popolna potonika, 50 ml, 11,70 €
Obarvani balzami za ustnice Popolna potonika ZF 25, 4 g, 16,30 €
Hitra vlažilna maska Popolna potonika, 6 ml, 5,60 €
Nočna izboljševalna maska Popolna potonika, 6 ml, 5,60 €
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica