Qlandia
Novosti v kolekciji Popolna potonika v trgovini L’Occitane
Si predstavljate, kako se občuti mehkoba potonikinih cvetnih lističev? Zdaj pa pomislite, kako bi bilo lepo, če bi s tako nežnostjo vašo kožo božal izdelek za čiščenje obraza ... 

Spoznajte L'OCCITANOVO novo Cvetno čistilno olje Popolna potonika, ki je obogateno s pravimi cvetnimi listi potonike iz francoskega departmaja Drôme. 

Skupaj z oljem pa 8. junija na police prihajajo tudi novi Obarvani balzami za ustnice Popolna potonika z zaščitnim faktorjem (ZF) 25 in dve priročni maski za obraz.

L'OCCITANOV laboratorij je ob preučevanju potonik odkril edinstven izvleček in z njim obogatil kolekcijo za izboljševalno nego obraza Popolna potonika, ki kožo neguje z žametnim dotikom potonikinih cvetov. Patentirani* izvleček iz potonike, ki vsebuje izjemno visoko koncentracijo naravnih rastlinskih sladkorjev, je glavna aktivna sestavina izboljševalnega kompleksa, ki opazno izboljša stanje kože ter ima takojšnje in dolgotrajne rezultate. Njegov učinek? Navlažena koža, poenotena tekstura kože, zmanjšane pore in gubice – lepša polt.

Cvetno čistilno olje Popolna potonika, 200 ml, 30,00 €
Izboljševalna meglica za obraz Popolna potonika, 50 ml, 11,70 €
Obarvani balzami za ustnice Popolna potonika ZF 25, 4 g, 16,30 €
Hitra vlažilna maska Popolna potonika, 6 ml, 5,60 €
Nočna izboljševalna maska Popolna potonika, 6 ml, 5,60 €
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica