Qlandia
Nova kolekcija 2017/2018 v trgovini Galileo

VI IZBIRATE!

V vseh trgovinah Galileo od ponedeljka 28. 8. 2017 poiščite novo Business, Casual in Ceremony kolekcijo za 2017/2018. 

Vsaka nova Galileo kolekcija predstavlja novitete v dizajnu, barvah in trendih – nič drugače ni to leto. Moški lahko najdejo nove Business, Casual in Ceremony kolekcijo za 2017/2018. 

Skupno delo na skrbno izbranem dizajnu in kvalitetnih materialih je blagovno znamko Galileo uvrstilo med vodilne znamke  za uspešnega in samozavestnega moškega, ki lahko najde resnično vse kar potrebuje.

Bodi IN, nosi Galileo. V vseh trgovinah Galileo od ponedeljka 28. 8. 2017.


QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica