Qlandia
Poletne novosti za svežino v L'Occitanu

Le kaj bi poleti veljalo več od svežine? Težko bi se česa domislili, zato v juniju L'Occitane na svoje police postavlja nekaj novosti, ki bodo v vroče poletne dni prinesle val svežine. 

Med njimi gre posebej izpostaviti dva nova dezodoranta v spreju, ki sta prva tovrstna dezodoranta v L'Occitanovi ponudbi. 

Na voljo v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini www.loccitane.si od 8. junija 2017.

Dezodorant v spreju Cedrat, 130 ml, 19,30 €
Dezodorant v spreju Cologne Cedrat, 130 ml, 19,30 €
Poživljajoči gel za kožo okrog oči Cedrat, 15 ml, 28,00 €
Poživljajoči očiščevalni piling za lasišče, 150 ml, 23,40 €
Eau de Toilette The Vert – Les Classiques, 75 ml, 60,00 €
Intenzivna vodica za obraz Immortelle, 200 ml, 18,30 €
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica