Qlandia
Poletne novosti za svežino v L'Occitanu

Le kaj bi poleti veljalo več od svežine? Težko bi se česa domislili, zato v juniju L'Occitane na svoje police postavlja nekaj novosti, ki bodo v vroče poletne dni prinesle val svežine. 

Med njimi gre posebej izpostaviti dva nova dezodoranta v spreju, ki sta prva tovrstna dezodoranta v L'Occitanovi ponudbi. 

Na voljo v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini www.loccitane.si od 8. junija 2017.

Dezodorant v spreju Cedrat, 130 ml, 19,30 €
Dezodorant v spreju Cologne Cedrat, 130 ml, 19,30 €
Poživljajoči gel za kožo okrog oči Cedrat, 15 ml, 28,00 €
Poživljajoči očiščevalni piling za lasišče, 150 ml, 23,40 €
Eau de Toilette The Vert – Les Classiques, 75 ml, 60,00 €
Intenzivna vodica za obraz Immortelle, 200 ml, 18,30 €
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANova Gorica