Qlandia
Dnevi za družino v OVS
Z NAKUPOM 2 KOSOV SI ZAGOTOVITE 20%* POPUSTA!

Igriva kombinacija: novi trendi za celotno družino. Naj gre za sprošcene srajce, jakne za katero koli vreme ali kul hlače - z nami boste vsi pripravljeni na jesen.

Tu bodo vsi družinski člani našli svoje najljubše kose!
*Akcija velja od 13.9. do 26.9.2017 v vseh trgovinah OVS v Sloveniji. Pri nakupu enega izdelka iz otroške kolekcije in enega izdelka iz ženske ali moške kolekcije prejmete 20% popusta.
Izvzeti so znižani izdelki, multipaketi, modni nakit in darilne kartice.
Akcija ni združljiva z drugimi akcijami/popusti.
Ne velja za spletne nakupe.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica