Qlandia
Dnevi za družino v OVS
Z NAKUPOM 2 KOSOV SI ZAGOTOVITE 20%* POPUSTA!

Igriva kombinacija: novi trendi za celotno družino. Naj gre za sprošcene srajce, jakne za katero koli vreme ali kul hlače - z nami boste vsi pripravljeni na jesen.

Tu bodo vsi družinski člani našli svoje najljubše kose!
*Akcija velja od 13.9. do 26.9.2017 v vseh trgovinah OVS v Sloveniji. Pri nakupu enega izdelka iz otroške kolekcije in enega izdelka iz ženske ali moške kolekcije prejmete 20% popusta.
Izvzeti so znižani izdelki, multipaketi, modni nakit in darilne kartice.
Akcija ni združljiva z drugimi akcijami/popusti.
Ne velja za spletne nakupe.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica