Qlandia
Rdeči alarm za Slovenijo
Vse poletne kolekcije -50% v trgovini Sportina in Bata. 


Akcija velja za kolekcijo pomlad-poletje 2018. 

Popusti se ne seštevajo, akcije se izključujejo. Popust se obračuna pri blagajni in velja na osnovno maloprodajno ceno. 

Ne velja za kolekcijo jesen-zima 2018, darilne bone in darilne kartice. 

Do popusta so upravičeni že obstoječi člani kluba zvestobe ob predložitvi kartice pri plačilu in novi člani, ki se v klub včlanijo na prodajnem mestu ob nakupu.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica