Qlandia
Nova modna sezona v Massu

Ste pripravljeni na novo modno sezono? Že veste, kateri so največji trendi obutve to jesen in zimo? 

Mass je za vas pripravil izbor modne obutve, ki bo to sezono nepogrešljiva na vsakem koraku in stilu. 

Poglejte si, katera bo vaša sopotnica skozi modno sezono.

Po vročem poletju je pred nami nova sezona modnih trendov ter svežih stilskih idej. To jesen bodo modno sceno prevetrili trendi, ki bodo velik pečat pustili na obutvi in dodatkih. Nova kolekcija najbolj modne obutve za jesen in zimo je že preplavila police v Massu, kjer poleg novih trendov napovedujejo preporod nekaterih starih, ki jih morda niste pričakovali. 

Nepogrešljive modne sopotnice vsekakor ostajajo urbane superge v vseh oblikah, posebej opazne pa so 'ugly sneakers', ki jih ekstravagantne oblike in barvne kombinacije delajo še posebej modne. Jesen seveda ne bo popolna brez gležnjarjev in škornjev, med njimi masivnih bikerskih bulerjev s kovinskimi dodatki za modne upornike. Nova sezona nakazuje preporod trendov iz prejšnjega desetletja, saj je oblekla gležnjarje in škornje v belo barvo in tekstilne karo vzorce, vrnili pa so se tudi širši nagubani škornji ter posebna trikotna peta, ki je ena izmed adutov te sezone. V velikem slogu se vrača tudi živalski in camo vzorec, ki krasi vse vrste obutve. Kot novejši trend pa so na urbanih ulicah zelo opazne tudi superge in petke v stilu Balenciage, ki gleženj tesno objamejo kot nogavica in si jih enostavno poveznete na nogo. 

Z naborom največjih trendov in novih modnih blagovnih znamk, med katerimi so Liu Jo, Lewis in Yellow Cab, Massova nova kolekcija vsekakor napoveduje drzno modno sezono.


QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica