Qlandia
Drzni vzorci oblekli MASS obtutev

Modna jesen je najbolj trendi obutev v Massu oblekla v drzne živalske in karo vzorce. Že imate svoj najljubši par?

Modna jesen je polna izstopajočih vzorcev, ki so absolutno zaznamovali najbolj trendi obutev. Med njimi glavno vlogo igrajo živalski vzorci in karo motiv, ki sta doživela preporod iz preteklih sezon. V Massu je drzno modno izstopanje na prvem mestu, zato v ospredje postavljajo obutev z živalskim vzorcem, ki je letošnja nepogrešljiva popestritev modnih stajlingov. 

Od drznih kombinacij, kjer živalski potisk igra glavno vlogo, do subtilnih kombinacij, kjer živalski potisk deluje kot eksotična osvežitev. To sezono med živalskimi vzorci dominirajo vzorci tigra, zebre, kač in kot najbolj priljubljen, večni leopardji vzorec. V živalske potiske ali vzorce iz kratko pristrižene dlake so brez izjeme preoblečeni vsi modeli obutve: superge, salonarji, gležnjarji, nizki moški čevlji, pohodni športni čevlji in škornji. Ob divjih mačkah pa je nova modna sezona polna tudi karo vzorcev. Nekoliko bolj klasični in retro karo potiski krasijo večinoma trendi gležnjarje in visoke škornje. Karo je na oblačilih možen v raznih barvnih odtenkih, v svetu obutve pa prevladuje preverjena harmonija bele, črne in sive barve, ki lahko popolno dopolni enobarvni stajling ali drzna živobarvna oblačila.

Več informacij in obutve na spletni strani Mass.si, facebook strani Mass in na modnem portalu ButFirstShoes.com.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica