Qlandia
Zvezde so na vaši strani v Sportini in Bati
30% popusta na kolekcije jesen-zima 2018 priznanih blagovnih znamk!
Že veste, da so ta vikend zvezde na vaši strani? Horoskop napoveduje, da se prav ta konec tedna obeta najboljši čas za šoping! 

V skladu z zvezdami se v trgovinah Sportina in BATA, od petka, 26. do nedelje, 28.10. 2018, obeta kar -30% popusta na kolekcije jesen-zima 2018 priznanih blagovnih znamk

Ja, prav berete… Nova jakna, modni topli puloverji in zimska obutev s 30% popustom čakajo prav na vas.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANova Gorica