Qlandia
TROLLBEADS "STARDUST" kolekcija 2018 v Slowatch
Nova kolekcija iz Trollbeads je polna iskric. Pogled na nočno nebo.

Živiljenje polno čudežev. Ljudje sestavljeni iz zgodb. To so dragoceni trenutki, ki povsod pustijo iskrice. Kolekcija Stardust prinaša iskrico v štirih različnih barvnih steklenih kroglicah - vse iz muranskega stekla. Bodite čustveni z barvo ljubezni ali se počutite zadovoljni z barvo narave. Izberite modro za modrost, svežino in čistost ali rumeno za upanje, veselje in prijateljstvo.

Trollbeads je svetovno znan po očarljivem načinu igranja s steklom, vse steklene kroglice Trollbeads so ročno izdelane pred vročim, odprtim plamenom. Trollbeads je izviren, visokokakovosten koncept na osnovi obeskov, ki ponuja na stotine kombinacij – vsak obesek je majhen del umetnosti in pripoveduje drugo zgodbo. Vsaka zgodba ima svoj obesek

Trollbeads, danska družinska blagovna znamka nakita je bila ustanovljena leta 1976 in izumila izvirni koncept na osnovi obeskov. Bistvo blagovne znamke je samoizražanje s 600 različnimi obeski v srebru, zlatemu steklu in dragih kamnih.

Trollbeads nakit je na voljo v prodajalnah Slowatch in v spletni trgovini www.slowatch.si.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica