Qlandia
TROLLBEADS "STARDUST" kolekcija 2018 v Slowatch
Nova kolekcija iz Trollbeads je polna iskric. Pogled na nočno nebo.

Živiljenje polno čudežev. Ljudje sestavljeni iz zgodb. To so dragoceni trenutki, ki povsod pustijo iskrice. Kolekcija Stardust prinaša iskrico v štirih različnih barvnih steklenih kroglicah - vse iz muranskega stekla. Bodite čustveni z barvo ljubezni ali se počutite zadovoljni z barvo narave. Izberite modro za modrost, svežino in čistost ali rumeno za upanje, veselje in prijateljstvo.

Trollbeads je svetovno znan po očarljivem načinu igranja s steklom, vse steklene kroglice Trollbeads so ročno izdelane pred vročim, odprtim plamenom. Trollbeads je izviren, visokokakovosten koncept na osnovi obeskov, ki ponuja na stotine kombinacij – vsak obesek je majhen del umetnosti in pripoveduje drugo zgodbo. Vsaka zgodba ima svoj obesek

Trollbeads, danska družinska blagovna znamka nakita je bila ustanovljena leta 1976 in izumila izvirni koncept na osnovi obeskov. Bistvo blagovne znamke je samoizražanje s 600 različnimi obeski v srebru, zlatemu steklu in dragih kamnih.

Trollbeads nakit je na voljo v prodajalnah Slowatch in v spletni trgovini www.slowatch.si.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica