Qlandia
Božična darila v CCC
CCC vam nudi lepa darilca, ki jih boste z veseljem podarjali!

Podarite svojim najbližnjim malenkosti iz srca in jim polepšajte praznične dni z vašim nasmehom in z vašo družbo.

Preverite: čudovta darila za ženske in moške, že od 5€!

Čas obdarovanja je čas za druženje, smeh in pozitivno vzdušje – CCC vam nudi lepa darilca, ki jih boste z veseljem podarjali!

Nakit, obeski za ključe, šali, rute, denarnice, pasovi, kape… in še mnogo praktičnih in koristnih stvari, ki polepšajo dan…

Več na spletni strani CCC ali v vaši najljubši in najbližji CCC prodajalni.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica