Qlandia
Božična darila v CCC
CCC vam nudi lepa darilca, ki jih boste z veseljem podarjali!

Podarite svojim najbližnjim malenkosti iz srca in jim polepšajte praznične dni z vašim nasmehom in z vašo družbo.

Preverite: čudovta darila za ženske in moške, že od 5€!

Čas obdarovanja je čas za druženje, smeh in pozitivno vzdušje – CCC vam nudi lepa darilca, ki jih boste z veseljem podarjali!

Nakit, obeski za ključe, šali, rute, denarnice, pasovi, kape… in še mnogo praktičnih in koristnih stvari, ki polepšajo dan…

Več na spletni strani CCC ali v vaši najljubši in najbližji CCC prodajalni.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANova Gorica