Qlandia
BAGS&MORE: Modno drzni boste navdušeni nad temi nogavicami!
Nogavice in spodnjice – izkoristite -50 % popusta na drugi izdelek v košarici.
Odštekane nogavice in spodnjice Oddsocks morda res niso za vsakogar. Imeti morate drzen karakter, oboževati barve in se ne bati vzbujati pozornost. Za tiste kanček manj drzne, bodo izvrstna odločitev nogavice in spodnjice John Frank, ki jih v Bags&More dobite tako v ženski kot moški različici. Znamka Fila sodi med klasike in je ta trenutek ekstremno priljubljena. 

Nogavice in spodnjice vseh omenjenih znamk le v juniju dobite ugodneje – če kupite več kot en kos/komplet, vam drugega znižajo kar za 50 %. Zdaj je pravi trenutek, da si naredite zalogo perila!
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica