Qlandia
L'OCCITANE vas zapeljuje z energično Citronko v tropski podobi

Eksotična. Enkratna. Energična. 

To je lahko samo citronka!

Ko se sprehajate po provansalskih poteh, vas spremlja posebna sveža dišava. Citronko že dolgo uporabljajo v zdravilne namene, pravijo pa ji tudi čarobna zel, ker pomaga poživiti telo in duha s svojo svežo limonasto dišavo.

L’OCCITANE je najbolj priljubljene izdelke iz kolekcij Klasična citronka in Citronka s citrusi odel v eksotično, tropsko preobleko, ki izžareva živahnost, veselje in poletno pozitivno energijo! Rumena za citruse, modra za nebo brez oblačka, rožnata za eksotičen pridih … Barve vas očarajo, še preden sploh preizkusite same izdelke.

Razlogov, da si privoščite sveže razvajanje, je torej več kot dovolj!

Energična Citronka s tropskim dizajnom v omejeni izdaji bo na voljo v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini www.loccitane.si od 16. julija 2019.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica