Qlandia
L'OCCITANE vas zapeljuje z energično Citronko v tropski podobi

Eksotična. Enkratna. Energična. 

To je lahko samo citronka!

Ko se sprehajate po provansalskih poteh, vas spremlja posebna sveža dišava. Citronko že dolgo uporabljajo v zdravilne namene, pravijo pa ji tudi čarobna zel, ker pomaga poživiti telo in duha s svojo svežo limonasto dišavo.

L’OCCITANE je najbolj priljubljene izdelke iz kolekcij Klasična citronka in Citronka s citrusi odel v eksotično, tropsko preobleko, ki izžareva živahnost, veselje in poletno pozitivno energijo! Rumena za citruse, modra za nebo brez oblačka, rožnata za eksotičen pridih … Barve vas očarajo, še preden sploh preizkusite same izdelke.

Razlogov, da si privoščite sveže razvajanje, je torej več kot dovolj!

Energična Citronka s tropskim dizajnom v omejeni izdaji bo na voljo v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini www.loccitane.si od 16. julija 2019.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANova Gorica