Qlandia
L'OCCITANE vas zapeljuje z energično Citronko v tropski podobi

Eksotična. Enkratna. Energična. 

To je lahko samo citronka!

Ko se sprehajate po provansalskih poteh, vas spremlja posebna sveža dišava. Citronko že dolgo uporabljajo v zdravilne namene, pravijo pa ji tudi čarobna zel, ker pomaga poživiti telo in duha s svojo svežo limonasto dišavo.

L’OCCITANE je najbolj priljubljene izdelke iz kolekcij Klasična citronka in Citronka s citrusi odel v eksotično, tropsko preobleko, ki izžareva živahnost, veselje in poletno pozitivno energijo! Rumena za citruse, modra za nebo brez oblačka, rožnata za eksotičen pridih … Barve vas očarajo, še preden sploh preizkusite same izdelke.

Razlogov, da si privoščite sveže razvajanje, je torej več kot dovolj!

Energična Citronka s tropskim dizajnom v omejeni izdaji bo na voljo v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini www.loccitane.si od 16. julija 2019.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica