Qlandia
Čistimo zaloge sezonskih izdelkov

Pri Vitapurju so se začele finalne odprodaje! Cene vseh izdelkov so znižali kar od 40 do 70%.

Vitapurjeve poletne finalne odprodaje sezonskih izdelkov prinašajo velika znižanja na ležišča, vzglavnike in odeje, pa tudi vso kuhinjsko posodo in pripomočke Rosmarino.

Prihranite pa tudi pri nakupu najbolj vpojnih brisač za kopalnico in plažo, izbirajte iz pestrega potovalnega programa, izkoristite akcijo visečih mrež in žar opreme.

Preveri TOTALNO dobro ponudbo sezonskih izdelkov:

  • Plastenke za vodo NES že za 7,56 €
  • Vrhunski pekači Rosmarino že za 4,49 €
  • Klasični vzglavnik Vitapur Cannabia Soft za samo 15,96 €
  • Pestra izbira posteljnin Vitapur že za 15,96 €
  • Modne brisače za na plažo že za 12,45 €
  • Poletna odeja Lavender Summer že za 19,96 €
  • Ležišče iz pene Hitex Lavender Comfort 16 že za 119,95 €

Še več dobrih ponudb poiščite v trgovini Vitapur in na spletni strani vitapur.si!
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica