Qlandia
Popust na igrače in igre v Müllerju
V Müllerju lahko od 1.8. do 3.8. izkoristite 20% popust na igrače in igre za igralne konzole in igre za računalnike.

Popust se obračuna na blagajni. Popusti se ne seštevajo. Popust ne velja na knjige, darilne kartice, Diddl, Depesche, Sheep, Nici, DVD-je, Blu ray-e, igralne konzole Nintendo, Sony, Microsoft, na dodatno opremo za konzole, tablice ter ostale izdelke z zavezujočo prodajno ceno. Velja le do razprodaje zalog.

Vabljeni v Müller
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica