Qlandia
Galileo dnevi sreče - postrgaj in osvoji
Do 31. 10. 2019 ob nakupu v trgovini Galileo postrgate srečko in osvojite ekskluzivni popust na novo kolekcijo.

Prihranite od 15 € do 65 € na različne artikle in sicer:

65 € za nakup obleke, zimske jakne ali plašča, 40 € za nakup suknjiča, 30 € za nakup čevljev, 15 € za nakup hlač, puloverja, srajce ali majice z dolgimi rokavi.

Izberite svoj vrhunski outfit in pri tem prihranite! VSAKA SREČKA JE DOBITNA!

Bodi IN, nosi Galileo.

#GalileoAllForMen

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica