Qlandia
Velika menjava posode STARO za NOVO v Vitapurju
V trgovinah Vitapur po Sloveniji bomo zamenjali kar 4000 starih posod. 
Namen akcije “Staro za novo” je spodbuditi k menjavi stare, zdravju in okolju škodljive posode, za novo posodo brenda Rosmarino ter povečati zavest o ekološki odgovornosti.

Razlogi za menjavo vaše stare posode:
 
  1. Stara posoda je poškodovana. Praske in odluščen premaz povečajo možnost zaužitja zdravju škodljivih snovi, hrana se prijemlje na posodo, kakovost zaužite hrane se poslabša.
  2. Stara posoda vsebuje škodljive PFOA snovi! PFOA je okolju in zdravju škodljiva, lahko draži kožo, oči in dihala ter je potencialno rakotvorna. Rosmarino posoda je 100% brez PFOA!
  3. Stara posoda NI okolju prijazna. Narejena je iz nerecikliranega materiala ter je večji porabnik energije in slabši prevodnik toplote.
  4. Vso zbrano staro posodo bomo reciklirali in tako prispevali k varstvu našega planeta.

Več o akciji na www.vitapur.si in v najbližji prodajalni Vitapur po Sloveniji.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANova Gorica