Qlandia
Velika menjava posode STARO za NOVO v Vitapurju
V trgovinah Vitapur po Sloveniji bomo zamenjali kar 4000 starih posod. 
Namen akcije “Staro za novo” je spodbuditi k menjavi stare, zdravju in okolju škodljive posode, za novo posodo brenda Rosmarino ter povečati zavest o ekološki odgovornosti.

Razlogi za menjavo vaše stare posode:
 
  1. Stara posoda je poškodovana. Praske in odluščen premaz povečajo možnost zaužitja zdravju škodljivih snovi, hrana se prijemlje na posodo, kakovost zaužite hrane se poslabša.
  2. Stara posoda vsebuje škodljive PFOA snovi! PFOA je okolju in zdravju škodljiva, lahko draži kožo, oči in dihala ter je potencialno rakotvorna. Rosmarino posoda je 100% brez PFOA!
  3. Stara posoda NI okolju prijazna. Narejena je iz nerecikliranega materiala ter je večji porabnik energije in slabši prevodnik toplote.
  4. Vso zbrano staro posodo bomo reciklirali in tako prispevali k varstvu našega planeta.

Več o akciji na www.vitapur.si in v najbližji prodajalni Vitapur po Sloveniji.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica