Qlandia
Akcija na igrače in igre v Müllerju

Že veste, da so od 14. 10. do 26. 10. 2019 vse igrače in igre za računalnike ter za igralne konzole kar 20% ceneje?

Praznujte z nami in odkrijte še ostalo rojstnodnevno ponudbo.

Vabljeni v Müller.

Več o ponudbi lahko preverite na www.mueller.si

*Popust se obračuna na blagajni in se ne sešteva z ostalimi akcijami. Popust ne velja na knjige, darilne kartice, Diddl, Depesche,Nici, DVD-je, Blu ray-je, igralne konzole Nintendo, Sony, Microsoft, na dodatnoopremo za konzole, tablice ter ostale izdelke z zavezujočo ceno. Velja dorazprodaje zalog.

1) Igre za računalnike inigre za igralne konzole
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANova Gorica