Qlandia
QL Talent - Glasbeni šov z Evo Černe in 9. rojstni dan Qlandie
Vabljeni na prve glasbene nastope mladih talentiranih pevcev, ki jih je QL strokovna žirija z Evo Černe na čelu uvrstila v prvi krog tekmovanja za laskavi naziv QL talent. 

Dogodek bo še slajši, saj bo ob glasbenem tekmovanju potekalo tudi praznovanje 9. rojstnega dneva nakupovalnega centra Qlandia Nova Gorica. 

Pričetek ob 18:00. 


9. rojstni dan Qlandie Nova Gorica

Vzporedno s dogodkom QL Talent bo potekalo tudi praznovanje rojstnega dneva nakupovalnega centra Qlandia Nova Gorica na katerem se boste obiskovalci lahko posladkali s slastno torto.  
Na prvem krogu tekmovanja za laskavi naziv QL talent boste spoznali mlade talentirane pevce, ki jih je z Evo Černe na čelu izbrala QL strokovna žirija:

  • Ela Vindiš
  • Tjaša Jakup
  • Petra Ceglar
  • Eva Omahen
  • Nejka Kranjc
  • Eva Hočevar
  • Janina Klenovšek
  • Žiga Štrukelj
  • Laura Gorše
  • Aleks Pavlin

Kdo bo odnesel veliko trofejo?

Zmagovalci vsakega predizbora bodo imeli priložnost izpopolniti svoj talent pod mentorstvom Eve Černe in drugih članov žirije. S svežim znanjem in izpiljeno pevsko tehniko bodo nastopili na drugem krogu tekmovanja v oktobru, jagodni izbor najboljših pa se bo potegoval za prestižni naziv QL talent 2017 na velikem finalu tekmovanja v Qlandii Kranj v mesecu novembru. Zmagovalec bo poleg uresničenih sanj prejel tudi lepo nagrado v višini 1.500 €!

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Zadel te je QL val svežine!
Sodeluj v nagradni igri in osvoji QL nagrade.
povratna letalska karta[br] do Španije (za 2 osebi*)
1x
povratna letalska karta
do Španije (za 2 osebi*)
osvežitev garderobe v [br]vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
5x
osvežitev garderobe v
vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
majica[br]Qlandia
30x
majica
Qlandia
Izpolni spodnji obrazec in sodeluj v nagradni igri.
 
Na oddan e-mail naslov želim biti obveščen o novih nagradnih igrah Qlandia. 
Želiš več možnosti za QL nagrado?
Pošlji val svežine še svojim prijateljem.
(ta korak ni obvezen za sodelovanje v nagradni igri)
Vsak, ki bo tvoj val sprejel, bo sodeloval v nagradni igri,
obenem pa bo tudi tebi dal dodatno možnost za nagrado.
*Na vpisane e-mail naslove prijateljev bomo poslali vabilo v tvojem imenu. E-mail naslovi prijateljev se nikamor ne shranijo.
Nova Gorica