Qlandia
Kia na turneji po Qlandiah

Pri Qlandiji vas vabimo na čisto posebno avtomobilsko zabavo! Vabimo vas, da se pridružite 3. septembra pred Qlandio Nova Gorica!

Atraktivni dogodki Kia na turneji, ki potekajo že vse poletje, so namenjeni ljubiteljem vozil, družinam in vsem ostalim, ki želite dan preživeti v najvišji prestavi. Poudarek je na brezplačnih testnih vožnjah z novimi Kia modeli, poskrbljeno pa je tudi za kratkočasne igre, animacijo za otroke ter nagradne igre s privlačnimi nagradami. 

Vabimo vas, da se pridružite 3. septembra pred Qlandio Nova Gorica!
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica