Qlandia
Kia na turneji po Qlandiah

Pri Qlandiji vas vabimo na čisto posebno avtomobilsko zabavo! Vabimo vas, da se pridružite 3. septembra pred Qlandio Nova Gorica!

Atraktivni dogodki Kia na turneji, ki potekajo že vse poletje, so namenjeni ljubiteljem vozil, družinam in vsem ostalim, ki želite dan preživeti v najvišji prestavi. Poudarek je na brezplačnih testnih vožnjah z novimi Kia modeli, poskrbljeno pa je tudi za kratkočasne igre, animacijo za otroke ter nagradne igre s privlačnimi nagradami. 

Vabimo vas, da se pridružite 3. septembra pred Qlandio Nova Gorica!
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica