Qlandia
Ana Žontar te vabi na smuti!

Pridi, pokusi pomladno sveže smutije in zavrti kolo sreče.

Kako sveže in sočne pomladne sestavine zmešati v fantastično eksplozijo okusov? Vabljeni na kulinarično druženje v Qlandio Nova Gorica, kjer vas bo simpatična Ana Žontar z bloga Anina kuhinja pogostila z neverjetno dobrimi smutiji, vam razkrila svoje trike kombiniranja okusov in poskrbela za pravi pomladni kulinarični navdih. Se vidimo v sredo, 10. aprila, od 18.00 dalje.

Na dogodku boste lahko od 18.00 do 20.00 zavrteli kolo sreče ter si priigrali katero od privlačnih QL nagrad. Stopite v vrsto, zavrtite in poskusite ujeti zlato ribico, ki vam takoj prinese 20 € na darilni kartici Qlandia. Skupaj pa bomo tudi polnili dobrodelni sklad za organizacijo Anina zvezdica.

To pa še ni vse! QL pomlad poteka v Qlandii kar cel mesec z dogodki za prav vsak okus. Preverite dogajanje tukaj ter sledite na Instagramu pod #QLpomlad

V nestrpnem pričakovanju na gurmanski dogodek smo z Ano Žontar poklepetali o QL pomladi. Preberite, kaj nam je zaupala

 Kaj naredi pomlad zares QL? 
Uf, pomladi je vse kul. Od zvončkov, trobentic, dolgo časa pogrešanega sončka. :) Vsekakor je ogormno vredno, da dan postane dalšji in tako omogoča več preživljanja časa v naravi. 

 Katera sestavina te v zadnjem času najbolj navdihuje v kuhinji? 
Lahko rečem, da zadnje čase veliko kuham z ingverjem. Od sladkega in slanega. Dodajam pa še to, da sem prejela paket izdelkov iz aronije in ker sem jo prej poznala le preko jogurtovega sladoleda z aronijo (ki ga obožujem), zdaj čisto na novo raziskujem zanimive ideje s to novo sestavino. Zadnjič sem delala Želejčke z aronijo za dobro kri, saj je aronija strašno zdrava za kri in imunski sistem in so navdušili vse moje fante. Recept sem mimogrede objavila na svoji spletni strani Anina kuhinja. ;)

 Kaj ne sme manjkati spomladi na tvojem jedilniku? 
Definitivno regrat, redkvice in šparglji, ki sem jih mimogrede prvič to sezono pripravljala ravno včeraj. Slastno! :)

 Če bi lahko v svoji kuhinji obdržala le 3 kuharske pripomočke, kateri bi to bili? 
Kuhalnica, deska in nož. S temi tremi se da vse. ;)

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica