Qlandia
Poišči svoj trend z Aljo Perne
Sprehodi se skozi modne kolekcije in nakupuj z nami do polnoči!

Kako iz modnih kosov novih kolekcij, ki so na voljo v vaši Qlandii, sestaviti slog, ki pristaja ravno vam? To je vprašanje, s katerim se bosta na modnem dogodku v Qlandii Nova Gorica soočili slovenska Instagram ikona Alja Perme in voditeljica Ula Furlan. V soju najnovejših insta-trendov za pomlad in poletje 2019 bosta z vami delile skrivnosti in nasvete, kako za vsako priložnost izgledati popolno. Se vidimo v soboto, 4. maja, od 20.00 dalje.

Modni navdušenki pripravljata tudi ATRAKTIVNO PRESENEČENJE za vse obiskovalce. Pravita, da bo slikovito, dinamično in odmevno. Več pa boste sami odkrili na modnem dogodku.

Nočni nakupi za prave modne navdušence

Polni novega modnega navdiha boste lahko na ta dan nakupovali kar do 24.00 in izkoristili številne ugodnosti ter popuste naših modnih trgovin. 

Vabljeni!
V nestrpnem pričakovanju na gurmanski dogodek smo s Aljo Perme poklepetali o QL pomladi. Preberite, kaj nam je zaupala.

 Kaj naredi pomlad zares QL? 
Barve, barve in barve.

 Kateri modni trend pomladi ti je najbolj pisan na kožo?  
Vsi ki me poznajo in spremljajo vejo, da prisegam na nevtralne tone in bež odtenke. Letošnjo pomlad pa so me popolnoma navdušile barve. Moja spomladanska garderoba izgleda kot mavrica in veselim se, da bo letošnja pomlad drugačna, vsekakor bolj živa in igriva. Predvsem pa barvita. Moja popolna kombinacija za letošnjo pomlad je roza svileno krilo in oranžen zgornji del.

 Kateri so top 3 modni kosi, ki jih nujno moramo imeti to pomlad? 
Oversized blazer, biker shorts oz. kolesarske hlače/ in svileno krilo žive barve.

 Kateri je najboljši modni nasvet, ki si ga kadarkoli prejela? 
Sledi trendom, jih interpretiraj in pokaži na svoj način, vendar ostani zvesta sebi in svojemu osebnemu stilu. To je tudi moj moto, ki se ga držim pri ustvarjanju modnih kombinacij.

Bi jo želeli še kaj vprašati? Vabljeni na dogodek, kjer boste lahko postavili tudi svoje vprašanje!

To pa še ni vse! QL pomlad poteka v Qlandii kar cel mesec z dogodki za prav vsak okus. Preverite dogajanje tukaj ter sledite na Instagramu pod #QLpomlad.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANova Gorica