Qlandia
Vabljeni na pustno rajanje v Qlandio Nova Gorica

Petek, 21. 02. 2020 ob 17h.

Vse male in velike pustne šeme vabimo na nepozabno pustno rajanje s klovneso Tinko Šminko. Ta je prava potepinka in naokoli potuje z zabavnim in smešnim vlakom Bugi Vugi. V njenem zabavnem cirkusu vsi prijatelji plešejo, čarajo, pojejo ter se med seboj s hitrimi prstki žgečkajo in super imajo.

Vse QL maškarice v Qlandii  Nova Gorica bo povabila na svoje cirkuško pustno potepanje. Pot bo vodila v svet Rdeče kapice, obiskali boste tudi 3 prašičke, pa Ledeno kraljestvo in deželo Nije. Tinka vas bo popeljala tudi v planine obiskat Kekca in Mojco, v deželo balonov, dobila pa je tudi vabilo, da obišče deželo severnega tečaja in še mnoge druge. Namreč zanima jo, kako se v vsaki izmed dežel zabavajo. Ker Tinka Šminka uživa v zabavi, plesu, rajanju in smehu, bo za male prijatelje pripravila »klovnski koncert« in še kaj več.

Ne bodi šema in NE ostani doma! Bodi  "QL šema" in pridi v Qlandio Nova Gorica, kjer te čaka zabava in zaključek s sladkim presenečenjem !! Pridružila se nam bo tudi naša maskota Qlara.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica