Qlandia
Vabljeni na pustno rajanje v Qlandio Nova Gorica

Petek, 21. 02. 2020 ob 17h.

Vse male in velike pustne šeme vabimo na nepozabno pustno rajanje s klovneso Tinko Šminko. Ta je prava potepinka in naokoli potuje z zabavnim in smešnim vlakom Bugi Vugi. V njenem zabavnem cirkusu vsi prijatelji plešejo, čarajo, pojejo ter se med seboj s hitrimi prstki žgečkajo in super imajo.

Vse QL maškarice v Qlandii  Nova Gorica bo povabila na svoje cirkuško pustno potepanje. Pot bo vodila v svet Rdeče kapice, obiskali boste tudi 3 prašičke, pa Ledeno kraljestvo in deželo Nije. Tinka vas bo popeljala tudi v planine obiskat Kekca in Mojco, v deželo balonov, dobila pa je tudi vabilo, da obišče deželo severnega tečaja in še mnoge druge. Namreč zanima jo, kako se v vsaki izmed dežel zabavajo. Ker Tinka Šminka uživa v zabavi, plesu, rajanju in smehu, bo za male prijatelje pripravila »klovnski koncert« in še kaj več.

Ne bodi šema in NE ostani doma! Bodi  "QL šema" in pridi v Qlandio Nova Gorica, kjer te čaka zabava in zaključek s sladkim presenečenjem !! Pridružila se nam bo tudi naša maskota Qlara.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANova Gorica