Qlandia
Ljubezen, moda in 7 QL besed

Maj, moda, ljubezen, QL, nakupovanje, oblačila, par - in vaša kreativnost!

Ne čakaj na maj, zaljubi se zdaj ... 

V širšem smislu lahko ljubimo svoje prijatelje, rastline, živali, naravo, modo nasploh, umetnost in kulturo.

Jaz ljubim svojega fanta, modo, nakupovanje, vse, kar je lepega ... on ljubi mene, srečna sva, zato sva QL par.

V maju vse zeleni in tako moda še bolj zaživi, zato nakupovanja v QL Qlandii si vsak zdaj želi, ker se tam najboljše nakupovanje doživi. V paru z ljubeznijo po oblačila hitimo in se zelo veselimo!

Ker veliko se po Qlandii podim, veliko QL nakupov naredim ...

Ker maja sem se poročila, bi rada se letos v ta mesec prenovila.

Spet je prišel mesec maj in z njim pomladna moda. Ljubezen do nakupovanja naju ponese v Kranjsko QL, kjer za naju vedno najdeva oblačila, s katerim sva lušen par.

Želiva si biti urejeni in samozavestno pokazati najino novo podobo. V najlepšem mesecu maju, mesecu ljubezni želiva biti urejeni po modi in izgledat QL, kar z vašo pomočjo oz. nagrado ne bo težko. 


Q
landia ve, da mesec maj je, ko v zraku ljubezen še bolj čuti se. 
Lepa oblačila si bomo nadeli; v modne trende telesa odeli. 
Ali pripravljena si to pomlad, da v QL greš nakupovat? 
Nakupovanje ti bo v veselje, če moda v lepoto te rada zapelje. 
Daj, najdi hitro primeren si par in oblačila privošči si v dar.
In naj te postava nikar ne skrbi, v Qlandii namreč »ni da ni«. 
Ali vzela si čas boš al ne, to sedaj tebi prepuščeno je.


Prišel je maj in z njim topli in dolgi dnevi. Kot nalašč za preživljanje popoldnevov zunaj, ob reki, v mestu ali na travniku. Ptički žvrgolijo, skozi sveže listje pronica topla svetloba poznega popoldanskega sonca.

Pa kaj ni to ljubezen? Moda poletnih dni je sveža, urejena in QL. In kadar ne uživam v krasnih pozno-pomladnih dneh, se najraje odpravim nakupovat oblačila, v paru seveda, da ne bo pomote, z mojo predrago sestrico Polono.

 

Mesec maj z nakupovanji zdaj, je kot ljubezen, ki odpara bolezen. Zato oblačila so glavna mamila. Nova moda je zdaj metoda. Za par, ki je največji dar. Nakupuj in zmaguj s Qlandio!

Mesec maj je mesec ljubezni in mode.

Nakupovanje novih QL oblačil je najboljše v paru.

Sva najbolj QL sestrici daleč naokoli. Poleg vsega naju povezuje tudi ljubezen do nakupovanja.

Res se imava radi in zaradi moje bolezni mi ves čas stoji ob strani.

In, če bo potrebno, bova skupaj proti celemu svetu. Ko se bova borili, morava biti videti najlepše v novih cotkah.

Najina ljubezen se je začela v mesecu maju in od takrat dalje sva nerazdružljiv par. Skupaj sva 3 leta ... Skupaj rada nakupujeva, še posebej oblačila, čevlje, kozmetiko in to v QL trgovskem centru.

Že je tukaj maj, meni osebno najlepši mesec. Vse je zeleno, cveti, dnevi so daljši in toplejši, vse že diši po poletju ...

Mogoče je še toliko bolj poseben, saj imava oba z mojo ljubeznijo rojstni dan. Bolj popolnega darila kot je stilska preobrazba para, nova poletna frizura in nakupovanje novih oblačil si ne bi mogla želeti.

Ravno prav, da bova modna vstopila v QL poletje, ki naju čaka. 


Maj je mesec ljubezni, ko vse cveti in se veseli. V maju veliko nakupujemo saj prihajajo QL topli meseci in potrebujemo QL modna oblačila za poletne ljubezni.

V paru je vse lepše, zato upam, da bova izbrana za takšno majsko kul modno nakupovanje oblačil v paru in da bova celo leto cvetela kot ljubezen v maju.

Bolj popolnega darila kot je stilska preobrazba para, nova poletna frizura in nakupovanje novih oblačil si ne bi mogla želeti. Ravno prav, da bova modna vstopila v QL poletje, ki naju čaka. 

Midva sva najboljši par že dve leti in med nama je res velika ljubezen, ki naju povezuje ... Mesec maj je mesec ljubezni, pomladi in novih začetkov. Med nove začetke spada med drugim tudi stilska preobrazba in nakupovanje ob sončnem vremenu.

Vsako dekle je rado modno oblečeno, a za to je potreben denar. Če ga nimaš, greš na fb QL stran, pogledaš in vidiš, da če si za kaj, sodeluješ, si izbereš par in morda boš izbran. Kupila bi si QL oblačila. To bi bilo nepozabno nakupovanje.

Mesec maj je mesec ljubezni in tako je moda moja ljubezen, v kateri uživam vsak dan na drugačen način.

V maju, mesecu ljubezni, je pravi čas za QL-sko nakupovanje modnih oblačil v paru.

Z Domnom sva pravi par za nakupovanje. Čeprav v maju ni časa za QL nakupovanje, si zaželiva novih oblačil, saj obožujeva modo (vsaj jaz). Ljubezen do Qlandie je velika, zato si nagrado želiva. Nagrada bi nama prišla prav, da popestriva najino omaro in spomladanski maj. Tako bi z novimi jazi vstopila v poletje, ki ga že komaj čakava. Obenem pa bi bila usklajena kot pravi QL par.

Ko sva nakupovala v maju, sem ji v Qlandii rekel: to je moda za naju. S to ljubeznijo se srečava v raju, s parom novih oblačil za naju pa bova najlepši par ob mlaju!

Mesec maj je mesec ljubezni in midva sva QL par, ki nosi QLoblačila in obožuje modo! Seveda pa ne gre brez nakupovanja v Qlandii, saj tam najdeva vse, kar potrebujeva za uživanje v cvetoči pomladi!

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#moda
Tanek puli – modni kos, ki ga to jesen obožujemo!

V kombinaciji z blazerjem, kombinezonom, obleko z naramnicami ali širokimi hlačami – tanek puli je modni kos, brez katerega si letošnje jeseni ne predstavljamo.

#moda
QL torbe za šolske dni

Naveličani klasičnih nahrbtnikov? Poiščite modno torbo, s katero ustvarite popoln šolski slog.

#moda
Trend: urbani safari

Nevtralni toni, ki se v utility slogu prepletajo z živalskimi vzorci, velikimi kosi nakita in modnimi dodatki, ki odražajo naravo. Dobrodošli v urbani džungli.

#moda
SOS: kako poleti rešiti jutranjo frizuro

Ste se zbudili z zaležano in neurejeno pričesko, pa ni časa za umivanje las? S spodnjimi predlogi boste jutranjo zagato hitro rešili in obenem poskrbeli za QL slog tekom celega dne.

#moda
Nori jeans pomladi 2019

5 trendovskih kavbojk, ki jih (najbrž) še nimate v svoji omari.

#moda
Kako izbrati pravo torbico za vsak dan

Upoštevajte teh nekaj pravil in našli boste torbico, od katere se ne boste mogli ločiti.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica