Qlandia
Za sproščene aktivnosti najmlajših

Izberite primerna oblačila za vašega otroka v trgovini Prva liga. 

Za brezskrbno igranje ali nemotene športne aktivnosti je zelo pomembno, kakšna oblačila izberemo za naše najmlajše. Od oblačil je namreč odvisno, kako se bo otrok počutil, in posledično, koliko bo užival v posamezni aktivnosti.

Preden se z vašimi malčki odpravite v iskanje novih oblačil za prosti čas, si oglejte spodnje lastnosti, ki jih je pametno upoštevati pri nakupu tovrstne garderobe.

QL namig: Vse te lastnosti so prisotne v oblačilih iz otroške kolekcije Adidas.

Prileganje

Ni hujšega, kot da neprimerno oblikovano oblačilo ovira otroka med aktivnostjo. Predolge hlače in rokavi ali material, ki utesnjuje čez ramenski obroč, sta le dve izmed mnogih nadlog neprimerno krojenih oblačil za prosti čas. 

Pri nakupu torej vedno pazite, da se oblačilo prilega otrokovi postavi ter da je narejeno iz takih materialov, ki ne bodo ovirali sproščenega gibanja.

Varnost

Mogoče se na prvo žogo zdi nemogoče, vendar tudi neprimerno izbrana oblačila lahko spravijo otroka v nevarnost med aktivnostjo. Zato pri nakupu športnih oblačil izberite take materiale, ki so zdravju neškodljivi, ter se izogibajte nepredušnim materialom, ki lahko v skrajnih primerih povzročijo tudi zadušitev vašega malčka.

Izberite prave in kakovostne materiale.

Ne pozabite še na ...

Vzdržljivost

Med aktivnim preživljanjem svojega časa si otroci domislijo marsikatero situacijo. Zato izberite kakovostna oblačila, ki bodo preživela različne zunanje vplive, rahle odrgnine ali zatikanje za različne pripomočke, ki jih otroci med igro uporabljajo.

Funkcionalnost

Oblačila za prosti čas morajo biti udobna in primerna za različne vrste gibanja. Ko izbirate oblačila za otroke, pomislite tudi na enostavnost oblačenja in prilagojenost na njihove razmere. Poiščite oblačila z gumbi z enostavnim zapenjanjem, elastičnim pasom in prilagojenimi zadrgami ter tako otrokom olajšajte vsakodnevno oblačenje.

Vse za šport najdete v Qlandii

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#moda #moda
6 rdečih luči za zgrešene nakupe
Recite ne modnim kosom, ki bodo še opremljeni z etiketo v omari čakali na boljše čase. Preverite, kako obvladati svoje nakupe in se izogniti tistim, za katere vam bo kmalu žal.
#moda
Sezona medvedov v polnem razmahu

Puhasti in topli plišasti plašči (»teddybear coat«) so osvojili srca številnih modnih navdušenk. Že imate svojega najljubšega zimskega medvedka?

#moda #lepota
Iz pisarne na zabavo
Kako svoj dnevni videz hitro preleviti v bolj glamuroznega, primernega za številne praznične zabave? Ko morate iz dnevnih obveznosti hitro skočiti na zabavo (ali poslovno večerjo), se držite teh petih korakov.
#moda
Tanek puli – modni kos, ki ga to jesen obožujemo!

V kombinaciji z blazerjem, kombinezonom, obleko z naramnicami ali širokimi hlačami – tanek puli je modni kos, brez katerega si letošnje jeseni ne predstavljamo.

#moda
QL torbe za šolske dni

Naveličani klasičnih nahrbtnikov? Poiščite modno torbo, s katero ustvarite popoln šolski slog.

#moda
Trend: urbani safari

Nevtralni toni, ki se v utility slogu prepletajo z živalskimi vzorci, velikimi kosi nakita in modnimi dodatki, ki odražajo naravo. Dobrodošli v urbani džungli.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANova Gorica