QL Magazin - Qlandia

QL Magazin

OKTOBER 2017

Nov digitalni QL magazin

QL ritem jeseni

Zakaj bi bila jesen meglena in otožna, če je pa lahko nasmejana, poskočna in polna mladostne energije! Zaobjemite toplino barv, ovijte se v iskren nasmešek in začutite nov zagon, ki v sozvočju z jesenskimi radostmi preganja slabo voljo tudi, ko po oknu trkajo debele dežne kaplje.

Prepričani smo, da vam tokratni QL magazin odpira ogromno možnosti, kako ustvariti QL ritem svoje jeseni in korakati v njem – odločno, pogumno in z ravno pravšnjo mero drznih izbir.

PRELISTAJTE QL MAGAZIN NAGRADNE IGRE QL MAGAZIN

Arhiv QL Magazinov

JULIJ 2016
JULIJ 2017

QL VSEBINE

Palačinke za telebane

Nasveti in zvijače, s katerimi bodo ena za drugo iz ponve letele popolne palačinke.

Preberi več

Sestavite si svojo palačo spomina!

Ta tehnika pomnjenja je odlična pomoč tako pri učenju šolske snovi kot tudi pri povsem vsakdanjih opravilih, kot je recimo nakupovanje.

Preberi več

Preženimo stres!

Lepo je začeti dan z nasmehom. Včasih pa nas kljub odlični volji dogodki v dnevu spravijo iz tira. Stresne situacije niso prav nič prijetne. Naučimo se jih obvladati in s preprostimi rešitvami poskrbimo, da nam tudi napornejši pripetljaji ne pridejo do živega.
Preberi več

V objektiv ujemite najlepše družinske trenutke

Skupni družinski trenutki ponujajo veliko priložnosti, da jih ujamemo v objektiv. Preberite, kako narediti lepe fotografije. 
Preberi več

QL Poletni žur: Utrinki iz koncerta Isaaca Palme in Mance Špik

Zadnji QL žur v juliju je s svojimi srčnimi melodijami razvnel šarmer Isaac Palma iz oddaje Slovenija ima talent. V družbi Mance Špik sta zapela njun vrhunski duet, s katerim sta požela pravi uspeh.
Preberi več

VEČ QL VSEBIN

Aktualno

#QLmagazin
DIGITALNI QL MAGAZIN
DIGITALNI QL MAGAZIN
OKTOBER 2017
Želite spremljati naše novosti?

Želite spremljati naše novosti?

Izberite teme, ki vas zanimajo, in se prijavite na QL novičke.