QL Magazin - Qlandia

QL Magazin

DECEMBER 2017

Nov digitalni QL magazin

QL praznična presenečenja

Darila, darila, darila ... vsak december smo skorajda obsedeni s tem, kaj komu kupiti. Letos pristopite k praznikom drugače - odločite se za presenečenje.

Prelistajte QL magazin, kjer smo za vas zbrali številne nasvete, kako pričarati praznično vzdušje in presenetiti najdražje. Morda ob tem dobite pravočasno še ideje za nakup daril. Seveda nismo pozabili na predloge, kako narediti QL tudi najbolj mrzle zimske dni, in QLarino spletno nagradno igro, v kateri boste uživali ne samo naši najmlajši, ampak tudi tisti malce starejši.

PRELISTAJTE QL MAGAZIN NAGRADNE IGRE QL MAGAZIN

Arhiv QL Magazinov

 OKTOBER 2017
AVGUST 2017
JULIJ 2016
MAJ 2017

QL VSEBINE

Preženi sivino deževnega dne!

Praznična evforija se je počasi polegla. Lučke praznično okrašenih mest so ugasnile in nastopil je sivi januar – mesec, ko večino ljudi oblega popraznični blues. Kratki dnevi, muhasto vreme, mraz … le kdo ne bi se zabubil v toplo odejo in lenobno poležaval ves dan?

Nikakor! Tudi v sivih deževnih dneh je razpoloženje lahko prav živahno. Poskusite naš nabor QL aktivnosti, ki bodo obarvale prav vsak deževen dan.
Preberi več
QL Recept: Nadevana puranja pečenka

QL Recept: Nadevana puranja pečenka

Slastna puranja pečenka za posebne priložnosti. 
Preberi več
Pokažimo zimi zobe

Pokažimo zimi zobe

Premagajmo skupaj najhujši zimski mraz! Tudi, ko se temperature spustijo pod ničlo, lahko z nekaj preizkušenimi triki zadržimo toploto in obenem ohranimo QL videz. Kdo je rekel, da toplo ne more biti tudi modno?
Preberi več
Snežne vragolije

Snežne vragolije

Ni prave zime brez belih pobočij, ki jih obarva sveže zapadli sneg. Za ideje, kaj početi z mulci na snegu pobrskajte po našem naboru QL snežnih aktivnosti, ki so primerne za male (in velike) otroke. 
Preberi več

V kuhinji - QL recepti

Poskusite naš QL recept za sladko bučno pito in zavijte svojo kuhinjo v omamen vonj zime. 
Preberi več

VEČ QL VSEBIN

Aktualno

#QLmagazin
DIGITALNI QL MAGAZIN
DIGITALNI QL MAGAZIN
DECEMBER 2017
Želite spremljati naše novosti?

Želite spremljati naše novosti?

Izberite teme, ki vas zanimajo, in se prijavite na QL novičke.