Qlandia

Za sproščene aktivnosti najmlajših

Izberite primerna oblačila za vašega otroka v trgovini Prva liga. 

Za brezskrbno igranje ali nemotene športne aktivnosti je zelo pomembno, kakšna oblačila izberemo za naše najmlajše. Od oblačil je namreč odvisno, kako se bo otrok počutil, in posledično, koliko bo užival v posamezni aktivnosti.

Preden se z vašimi malčki odpravite v iskanje novih oblačil za prosti čas, si oglejte spodnje lastnosti, ki jih je pametno upoštevati pri nakupu tovrstne garderobe.

QL namig: Vse te lastnosti so prisotne v oblačilih iz otroške kolekcije Adidas.

Prileganje

Ni hujšega, kot da neprimerno oblikovano oblačilo ovira otroka med aktivnostjo. Predolge hlače in rokavi ali material, ki utesnjuje čez ramenski obroč, sta le dve izmed mnogih nadlog neprimerno krojenih oblačil za prosti čas. 

Pri nakupu torej vedno pazite, da se oblačilo prilega otrokovi postavi ter da je narejeno iz takih materialov, ki ne bodo ovirali sproščenega gibanja.

Varnost

Mogoče se na prvo žogo zdi nemogoče, vendar tudi neprimerno izbrana oblačila lahko spravijo otroka v nevarnost med aktivnostjo. Zato pri nakupu športnih oblačil izberite take materiale, ki so zdravju neškodljivi, ter se izogibajte nepredušnim materialom, ki lahko v skrajnih primerih povzročijo tudi zadušitev vašega malčka.

Izberite prave in kakovostne materiale.

Ne pozabite še na ...

Vzdržljivost

Med aktivnim preživljanjem svojega časa si otroci domislijo marsikatero situacijo. Zato izberite kakovostna oblačila, ki bodo preživela različne zunanje vplive, rahle odrgnine ali zatikanje za različne pripomočke, ki jih otroci med igro uporabljajo.

Funkcionalnost

Oblačila za prosti čas morajo biti udobna in primerna za različne vrste gibanja. Ko izbirate oblačila za otroke, pomislite tudi na enostavnost oblačenja in prilagojenost na njihove razmere. Poiščite oblačila z gumbi z enostavnim zapenjanjem, elastičnim pasom in prilagojenimi zadrgami ter tako otrokom olajšajte vsakodnevno oblačenje.

Vse za šport najdete v Qlandii

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?