Qlandia

QLarin 1. rojstni dan

QLara je v mesecu septembru praznovala svoj 1. rojstni dan. Svečke je upihnila v vseh nakupovalnih centrih Qlandia, praznovati pa so ji skupaj z otroki pomagali tudi Damjana Golavšek, čarovnik Grega, akrobata Filip in Blaž in otroški muzikal ''Mojčin svet''.

NOVO MESTO, 3. 9. 2016

Qlaro je za njen 1. rojstni dan presenetila s svojim obiskom Damjana Golavšek. Skupaj z otroci sta zarajali in se poveselili. Za oblikovanje figuric iz balončkov je poskrbel »veliki artist na hoduljah«. Na rojstnodnevni zabavi so bili prisotni tudi policisti iz PU Novo mesto, ki so predstavili svojo delovno opremo in najmlajše opozorili na varno pot v šolo. V lepem številu so se zabave udeležili tudi člani QL zmagovalnega športnega društva Tian ter predstavili delovanje njihove nogometne šole.  Qlara je, kot se spodobi, na koncu vse obiskovalce razvajala z ogromno rojstnodnevno torto. 

VEČ UTRINKOV Z NOVEGA MESTA

KRŠKO, 9 .9. 2016

Na Qlarin  1. rojstni dan je prišel avtor Qlarine pesmice, Čarovnik Grega, in skupaj z udeleženci ustvarjal vzdušje z raznimi vragolijami. Za oblikovanje figuric iz balončkov je poskrbela mala klovnesa. Na rojstnodnevni zabavi so bili prisotni tudi policisti iz Krškega, ki so predstavili svojo delovno opremo in najmlajše opozorili na varno pot v šolo. V zelo velikem številu so se zabave udeležili tudi člani QL zmagovalnega športnega društva, Rokometnega kluba Krško, ter predstavili vse selekcije.  Qlara je, kot se spodobi za slavljenca, na koncu vse obiskovalce razvajala z ogromno rojstnodnevno torto. 

VEČ UTRINKOV S KRŠKEGA

KAMNIK, 9. 9. 2016

Qlaro je za njen 1. rojstni dan tudi v Kamniku presenetila s svojim obiskom Damjana Golavšek. Skupaj z otroci sta poskrbeli za zabavo. Za oblikovanje figuric iz balončkov je poskrbel »veliki artist na hoduljah«. Na rojstnodnevni zabavi je bila prisotna tudi policistka iz PU Ljubljana, ki je predstavila nekaj od policistove delovne opreme in najmlajše opozorila na varno pot v šolo. Zabave so se udeležili tudi člani QL zmagovalnega športnega društva, Plavalnega kluba Kamnik, ter predstavili delovanje njihovega kluba.  Qlara je, kot se spodobi za slavljenca, na koncu vse obiskovalce razvajala z ogromno rojstnodnevno torto.

PTUJ, 10. 9. 2016

Na Qlarin  1. rojstni dan je prišel avtor Qlarine pesmice, Čarovnik Grega, in skupaj z udeleženci ustvarjal vzdušje z raznimi vragolijami. Za oblikovanje figuric iz balončkov je poskrbel artist in še popestril zabavo. Na rojstnodnevni zabavi so bili prisotni tudi policisti iz PU Maribor, ki so predstavili svojo delovno opremo in najmlajše opozorili na varno pot v šolo. V velikem številu so se zabave udeležili tudi člani QL zmagovalnega športnega društva, Plezalnega Kluba Ptuj, ter predstavili društvo in prikazali najpomembnejšo opremo, ki jo plezalec potrebuje.  Qlara je, kot se spodobi za slavljenca, na koncu vse obiskovalce razvajala z ogromno rojstnodnevno torto. 

VEČ UTRINKOV S PTUJA

KRANJ, 10. 9. 2016

Qlaro so za njen 1. rojstni dan presenetile krasne princeske, ki so pripotovale skupaj z Mojco. Skupaj s še drugimi liki so ustvarile pravi pravljični svet na najmlajše. Za oblikovanje figuric iz balončkov je poskrbel »veliki artist na hoduljah«. Na rojstnodnevni zabavi sta bila prisotna tudi policista iz PU Kranj in najmlajše opozorila na varno pot v šolo. Zabave so se udeležili tudi člani QL zmagovalnega športnega društva, Boksarskega kluba Kranj, ter predstavili delovanje njihovega kluba in njihovo članico, svetovno prvakinjo v boksu.  Qlara je, kot se spodobi za slavljenca, na koncu vse obiskovalce razvajala z ogromno rojstnodnevno torto.

VEČ UTRINKOV S KRANJA

MARIBOR, 10. 9. 2016

Na Qlarin  1. rojstni dan je prišla razposajena Damjana Golavšek, ki je skupaj z udeleženci ustvarila vzdušje prave zabave. Za oblikovanje figuric iz balončkov je poskrbel artist in še popestril zabavo. Na rojstnodnevni zabavi so bili prisotni tudi policisti iz PU Maribor, ki so predstavili svojo delovno opremo in najmlajše opozorili na varno pot v šolo. Zabave so se udeležili tudi člani QL zmagovalnega športnega društva, Športnega društva Pohorje, ter predstavili društvo in postavili spretnostni poligon za najmlajše in tako demonstrirali pomen športa za zdravje. Qlara je, kot se spodobi za slavljenca, na koncu vse obiskovalce razvajala z ogromno rojstnodnevno torto.  

VEČ UTRINKOV Z MARIBORA

NOVA GORICA, 10. 9. 2016

V Novi Gorici je bil prav poseben dan: nakupovalni center Qlandia je praznoval svoj 8. rojstni dan, Qlara pa prvega. Zato na zabavi ni manjkalo atrakcije, za katere sta s svojimi dih jemajočimi točkami poskrbela akrobata Filip in Blaž iz  F & B Acrobatics. Najmlajši so se z Mojco potopili skupaj s princeskami, žabcem, želvo, … v pravljični svet glasbe in plesa. Za oblikovanje figuric iz balončkov je poskrbel »veliki artist na hoduljah«. Na rojstnodnevni zabavi so bili prisotni tudi policisti iz PU Nova Gorica, ki so opozorili na varno pot v šolo. Zabave so se udeležili tudi člani QL zmagovalnega športnega društva, Kajak kluba Soške elektrarne, ter predstavili društvo in predstavili svoje vidne uspehe, ki segajo daleč čez meje Slovenije. Qlara je v družbi Filipa in Blaža ter Mojce razrezala veliki torti in poskrbela, da so se obiskovalci dodobra posladkali.   

VEČ UTRINKOV Z NOVE GORICE

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?