Qlandia

Vroči duo BQL s svežim spotom in poletnim #BQLTOUR

10. julija lahko Roku in Aneju prisluhnete na QL poletnem žuru v Qlandii Kamnik
Slovenski POP duo se v vročih poletnih dneh odpravlja na vseslovensko turnejo. Rok in Anej, ki sta srca slovenskih mladih dam razvnela s skladbo Heart of Gold, bosta težko pričakovani #BQLTOUR začela na QL poletnem žuru v Qlandii Kamnik.

Da sta BQL res na vročem valu slovenske glasbe ni nič novega. Uspešnica Heart of Gold ostaja 2. najbolj predvajana slovenska pesem na nacionalni lestvici radijskih postaj SLOTOP50, fanta pa osvajata lestvice še z novim hitom It's Complicated, ki sta ga posnela z duom Maraaya. Njun uspeh potrjuje tudi dejstvo, da sta poleg Eda Sheerana edina izvajalca z dvema skladbama med top 10 predvajanimi skladbami v celoti (tuje + slovenske).

V zahvalo vsem svojim oboževalkam in oboževalcem, medijem in tistim, ki so ju podprli, sta BQL nedavno objavila in izdala uradni videospot pesmi Heart of Gold, ki jima je spremenila življenje. 

Medtem, ko napovedujeta fanta v jeseni izid dveh novih skladb, med drugim tudi novega glasbenega sodelovanja, ju lahko ujamete na enem od poletnih terminov odličnega #BQLTOUR. Prva etapa turneje bo QL poletni žur v Qlandii Kamnik. Fanta se svojega nastopa že izjemno veselita in komaj čakata, na druženje z vsemi, ki si boste v vročih poletnih dneh zaželeli prijetne glasbene osvežitve. #BQLTOUR bosta nadaljevala s koncerti po celi Sloveniji – premierno bosta obiskala Bled in Koper, seveda pa ne bosta pozabila na domače koroške kraje.
Vabljeni na QL poletni žur z BQL! 
Ponedeljek, 10. Julij 2017 ob 18.00 v Qlandii Kamnik

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?