Qlandia

Reportaža iz polfinala QL Talent

Tretje polfinalno tekmovanje Ql talent je potekalo v čudovitem ambientu Qlandije Novo mesto, kjer se je zbrala lepa množica poslušalcev.

Za še boljše vzdušje je poskrbela maskota Qlara in med otroke razdelila balone.

Zbrano publiko je s svojim nastopom ogrela Eva Černe in pripravila oder za vse ostale nastopajoče.

Nadvse simpatični Boštjan Romih je s svojim prihodom na oder narisal nasmeh marsikateri obiskovalki tekmovanja – publika ga je nagradila z gromkim aplavzom.
Pred našo žirijo je bila zopet težka naloga – izmed osmih nastopajočih izbrati enega oz. eno posameznico, ki se bo uvrstila v finale. Del naloge pa so Simon, Eva in Irena prepustili publiki, ki je tudi tokrat z glasovanjem izbrala svojega finalista. Žirija je bila pozorna tudi na to, če so tekmovalke upoštevale nasvete, ki so jim jih dali v prvem krogu tekmovanja. Ob koncu vseh nastopov so priznali, da je izbor res težek, saj se na vsakem polfinalnem delu predstavijo zelo dobri pevci in pevke.
Tudi v Novem mestu smo bili priča osmim nastopom deklet, ki so se predstavile s po dvema skladbama.

Prva je nastopila AidaPerko Praner. Pri prvi skladbi se ji je na odru pridružila tudi prijateljica, ki je poskrbela za igralski vložek.

Kot druga nastopajoča nas je očarala Lana Škof s pesmima Halleluyah in Love on the brain.

Kot tretja se je predstavila Kaja Rušnov s skladbama Rise like a Phoenix in Run.

Eva Kovačič je bila na vrsti četrta, za svoj polfinalni nastop je izbrala One moment in time ter Something‘s gotta hold on me.

Peta se nam je na odru pridružila energična Viviana Kukar in zapela Million reasons, drugič tisti večer smo slišali tudi Something‘s gotta hold on me.

Šesta po vrsti je skladbi Mamma mia in Skyfall odpela vedno nasmejana Sara Praznik.

Zadnja se je žiriji s pesmima Poletna noč in All I ask predstavila Katja Zgojznik.

Sledil je še zadnji klepet Boštjana z žirijo in komentar na vse izvedene nastope.

Kmalu je napočil tudi pomemben trenutek za publiko, ki je s pomočjo frnikol izbrala svojo favoritko za finalni nastop. Da nihče ni goljufal, je poskrbel „strogi“ Boštjan. Sponzor javnega glasovanja je s tehnicami Tefal bil Big Bang

Občinstvo je najbolj navdušila Eva Kovačič, ki je bila izidom glasovanja navdušena. Žirija pa se je odločila, da v finale pošlje Viviano Kukar – iz obraza lahko razberemo, kako je Viviano odločitev žirije razveselila.

Ob koncu je bil čas še za skupinsko slikanje – tako finalistki kot ostale tekmovalke so dan zaključile z nasmehom na obrazu, saj vedo, da je pred njimi lepa prihodnost, ki bo zagotovo napolnjena s petjem in ustvarjanjem.

Simon, Eva, Boštjan in Irena so bili zelo zadovoljni nad nastopi, ki so jih prikazala dekleta. Z veseljem pričakujejo še zadnji polfinalni del tekmovanja, ki bo potekal na Ptuju.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?