Qlandia

QL modni tedni s QL darili in nagradami

Oglejte si reportažo QL modnega dogajanja v Qlandii Kranj. 

Foto kotiček in delavnice

V prvih dveh dneh QL modnega dogajanja je QL fotokotiček v objektiv ujel 109 QL fotk obiskovalcev vseh generacij. V Kranju tudi najmlajši obiskovalec, ki sam še ni znal stopiti pred objektiv in nastala je ena posebna QL fotka. Z rekviziti in QL nasveti za boljšo fotografijo jim je tokrat pomagala živahna Anja. Z njimi se z veseljem postavila pred objektiv, na Linadesign počivalnikih, v objemu, z rokami v boku in z rokami gor. QL izborna komisija je imela težko nalogo in je po tehtnem razmisleku med najbolj simpatičnimi fotografijami za nastop na sklepni reviji izbrala 6 QL modelov.

Tretji dan se je dogajanje preselilo na splet, kjer smo razveseljevali z nagradnimi igrami, četrti dan pa zopet v nakupovalni center: na modne in plesne ustvarjalne delavnice. Azra in QLara sta otroke navduševali  s plesno animacijo in QL plesom. Jure je otroke vodil v oblikovanju klobučkov, metuljčkov za fante in pentljic za dekleta in naučili so se sami oblikovati svoje modne dodatke.

Kaja Elsner, svetovalka za ličenje, je v svojem lepotnem kotičku sprejela več mamic, ki so pogumno pristopile k njej po individualni nasvet za ličenje. Da so si mamice lahko vzele čas zase, so njihovi otroci dobili prav poseben make - up, obrazno poslikavo, ki jo je ustvarila umetnica Špela. Najlepši dodatek k poslikavi, ki jo je za mamice ustvarila Kaja, za otroke pa Špela, so dodale obiskovalke in otroci sami. 

Ql modeli

Najbolj simpatični obiskovalci fotokotička so postali QL modeli in se s fotografij na FB strani Qlandia preselili na pravo modno stezo. Na dan revije so bili ob prihodu v zaodrje sprva zadržani, a kmalu so postali del manekenske scene. V zaodrju je vrvelo od njihovega navdušenja nad dogajanjem, z zanimanjem so opazovali priprave manekenov in nastopajočih na modno revijo in se tudi sami pod strokovnim vodstvom Vulcano models ustrezno pripravili. Pomerjali so oblačila, si urejali pričesko, vadili manekensko hojo in poziranje. QL modeli desetletna Ranja, par Dejan in Estera, šestletna Ela in bratca, šestletni Jaša in štiriletni Dorjan Jakara so v Kranju pogumno stopili po modni stezi in za svoj nastop prejeli številne nagrade: med njimi tudi bone Qlandia za nadaljnja modna doživetja. 

Modne revije in nastopajoči

Pestro celotedensko QL modno dogajanje se je zaključilo s sklepno modno revijo, v četrtek, 19. aprila. Prizorišče je vrvelo od mladostne energije, pestre ponudbe modnih kosov za vse generacije, razigranih plesalcev, bogatega spremljajočega programa, prelestnih modelov v živih barvah in dodelanih stylingov.

Simpatična in razigrana voditeljica, Azra Selimanović je v oblačilih trgovine Mima kot prava modna poslastica naredila prvi modni sprehod. Zatem so se po modni stezi v sproščenih, elegantnih, poslovnih in športnih stylingih sprehodili modeli v oblačilih in dodatkih iz kar 36 trgovin: Hervis, Simple, Müller, Tom Tailor, Optika Aleksandra, Transporter, Pimkie, Tolea, McDonalds, Prva liga, Bonita, Interspar, Zootik, C&A, Deichman, Telemach, Sariko, Mima, Orsay, New Yorker, OVS, Tally Weijl, Bags&More, S-Oliver, Mass, Stentime, Omara, Sportina, Bata, Toko, Vitapur, Cvetličarna Flora, Lisca, Precioza, Calzedonia in Slowatch.

Modno pomladno poletno zgodbo sta z glasom, stasom in glasbenimi uspešnicami popestrila Marjetka in Raay, duo Maraya. V pogovoru z voditeljico sta razkrila, da je moda zanju pomembna skoraj tako kot glasba, zato ju vedno vidimo urejena po zadnji modi. Piko na i so dodali plesalci Plesne šole Urška Kranj, sedemletna solo plesalka Bina in mala tekmovalna otroška hip hop skupina Youngsters.

Obiskovalci so modno revijo užili na udobnih Linadesign stolih, QLara je Azri priskočila na pomoč pri podeljevanju nagrad in zato se je zanje z odgovori na vprašanja namesto mamic in babic potegovalo mnogo otrok.

Naše QL trgovine

Poln program so dopolnila bogata darila in nagrade. Ob tej priložnosti so jih podarile trgovine nakupovalnega centra QLadia Kranj in drugi sodelujoči:

  • Slowatch 10% popust na ure in 20% popust na nakit,
  • trgovina OVS 8 darilnih bonov za popust 5 EUR  pri nakupu nad 25 EUR,
  • Cvetličarna Flora 3 prelepe pomladne šopke,
  • McDonalds več bonov za restavracijo,
  • Vulcano models mini manekenski tečaj mankenske šole in
  • QLandia darilne bone.

Modna revija se je v Kranju zaključila z velikim modnim 'defilejem', v katerem so se po modni stezi sprehodili vsi manekeni in nastopajoči skupaj. Dogodek se je zaključil s skupinsko fotografijo, modni tedni pa se nadaljujejo, z nagradnimi igrami na spletni strani in na Facebook profilu. Spremljaj FB nagradno igro QL modna želja in si s sodelovanjem in malo sreče pridobi darilne bone Qlandia za tvoj najljubši modni kos iz modne revije v Kranju.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?