Qlandia

Cake smash za 1. rojstni dan

Svet mamic in malčkov je preplavil nov trend. Ste že slišali za »smash cake«? 

To je manjša, lepo okrašena tortica, ki pa ima poseben namen – je rekvizit, s pomočjo katerega bodo nastale edinstvene in zabavne fotografije vašega malčka za 1. rojstni dan. Z navdušenjem se bo vanjo zakopal vse do komolcev.

Da boste vedeli – gre za pravo packarijo! A je vredno … fotografije vas bodo nasmejale in raznežile vsakič, ko jih boste pogledali.

Torto naročite pri enem izmed ponudnikov slaščic v vaši Qlandii.

 Da bo cake smash fotografiranje uspelo: 

  • Nič hudega, če nimate teme zabave in torte v tem stilu. Enoletniki so še premajhni, da bi jih to ganilo. Kakršno koli tortico že boste uporabili, slavljenec bo navdušen.
  • Prt za zaščito? Pozabite. Razmišljajte raje v smeri zaščita tal, stene, stropa … Brez heca, ne bo vam uspelo, da bi umazanija ostala le na prtu. Zato zaščitite tudi tla.
  • Tortica v izrazito živahnih barvah je sicer super lepa, a jedilna barva je super močna. Madežev s kože ne boste odstranili še več dni! Brezkompromisno pa se bodo vtisnili tudi v oblačila in oblazinjeno pohištvo v bližini. Če želite minimalno uničenje, izberite minimalistično belo glazuro.
  • Cake smash fotografiranje naj ne bo na rojstnodnevni zabavi, saj se boste namesto z gosti in zabavo ukvarjali s čiščenjem.
  • Ne gre drugače, na koncu vas čaka težaško delo – čiščenje. Razen, če imate zelo kooperativne babice. Če je vreme pravo, cake smash podvig raje izvedite zunaj.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?