Qlandia Supernova - Qlandia

Qlandia Supernova

SUPERQL pomeni več možnosti za vaše nakupe

Vaša priljubljena dežela nakupov in zabave se je zapisala med zvezde in postala del skupine Supernova. Še vedno tukaj za vas – za vaše dnevne nakupe, druženja in modne izbire.

Tako je, postali smo SUPERQL!

Kot del skupine Supernove bomo lahko za vas pripravljali še več ugodnosti, bolj pestro dogajanje in širšo izbiro. Prva večja prednost, ki vam jo že danes predstavljamo, je Darilna kartica Supernova. Preverite novo spletno trgovino in izberite popolno darilo za izpolnitev najlepših želja. 

novo SUPERQL Darilno kartico lahko sedaj uresničite še več skritih želja, saj jo lahko uporabite v več kot 10 nakupovalnih centrih: Supernova Ljubljana Rudnik, Supernova Ljubljana Šiška, Supernova Nova Gorica in Supernova Qlandia (Kranj, Kamnik, Maribor, Ptuj, Krško, Novo mesto in Nova Gorica) in v več kot 700 trgovin po Sloveniji. Kartico lahko še vedno koristite postopoma, v različnih trgovinah ali celo v različnih nakupovalnih centrih!

Darilna kartica je na voljo za nakup v Supernovi Qlandia Novo mesto in Maribor. Na vse ostalih lokacijah pa še vedno lahko kupite Darilno kartico Qlandia. 

Ena darilna kartica, dvojno veselje

Prihod nove skupne Darilne kartice Supernova bomo seveda tudi ustrezno proslavili! Z nakupom darilne kartice prek spleta boste pomagali polniti sklad, ki ga bomo podarili Zvezi prijateljev mladine Slovenije za pomoč družinam, katere je COVID-19 najbolj prizadel. Bomo do 31. 8. dosegli cilj sto kartic, ki prinese donacijo 4.500 €?

Sodelujte v nagradni igri - 1, 2, 3 … do SUPERQL nagrad!

Ko boste ob obisku v svojem nakupovalnem centru Supernova Qlandia že opazili skrivnostne rdeče pike (talne nalepke), ki v pravilnem zaporedju razkrivajo SUPERQL nagradno geslo, lahko sodelujete v nagradni igri »1, 2, 3 ….do SUPERQL nagrad!«. Za sodelovanje v nagradni igri med obiskom centra poiščite vseh 9 rdečih talnih nalepk, geslo vpišete na nalepko, ki jo nalepite na hrbtno stran računa. Sodelujete lahko večkrat – z vsakim nakupom 31. 8. 2020. ali preko spletne strani.
Nagradna igra poteka po lokacijah različno. Predvidena časovnica je sledeča in se načeloma lahko spremeni v odvisnosti od vizualne spremembe objekta (logo Supernova na strehi nakupovalnega centra). 

  • Supernova Qlandia Novo mesto: 19. 6. – 31. 8. 
  • Supernova Qlandia Maribor: 19. 6. – 31. 8. 
  • V vseh ostalih lokacijah nagradna igra še prihaja :)

Podarili bomo 3.500 € v Darilnih karticah Supernova in poučno zabavne knjige za otroke, ki razkrivajo čare slovenskih krajev (ideje za poletne izlete).
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANova Gorica