Qlandia
Vse za dom

Top Shop

Top Shop

Vse blagovne znamke Studia Moderna na enem mestu

Top Shop blagovna znamka nam preko TV prodaje prinaša v naše domove veliko različnih izdelkov že od leta 1996. 

Top Shop predstavljajo izdelki različnih blagovnih znamk in iz različnih produktnih kategorij, kot so izdelki za gospodinjstvo, kuhinjo, fitnes izdelki, izdelki za zdravje in lepoto, za osebno uporabo kot tudi za prosti čas.
Kontakt
Studio Moderna d.o.o.
Tel: 05 933 70 62
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Top shop
Dormeo
Kosmodisk
Wellneo
Delimano
Walkmaxx
Rovus
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANova Gorica