Qlandia
Modna oblačila/obutev

Transporter Footwear

Transporter Footwear

Ponudba modne in udobne obutve.

Blagovna znamka Transporter Footwear se ponaša z več kot 20-letnim uspešnim delovanjem. V trgovinah Transporter boste našli široko paleto izbire kvalitetne obutve, modnih dodatkov in posebno -  lastno linijo nogavičk Transporter footwear.

Na svoj račun boste prišli tako ljubitelji modne in trendovske obutve, kot tudi tisti, ki sta vam udobje in vzdržljivost na prvem mestu pri nakupu novega para čevljev.

Garantiramo vam, da vas ekskluzivna ponudba blagovnih znamk Cat, Camper, Dr. Martens, Tommy Hilfiger, Hunter, Diesel, Ipanema, S.Oliver, Donna Karan, Blink, Fly London, Buffalo, Kickers, Sorel, Palladium idr. ne bo razočarala!

Kontakt
Coudy d.o.o.
Tel: 030 707 633
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Camper
Dr.Martens
Levi’s
Diesel
Caterpillar
Yellowcab
Tommy Hilfiger
G-Star
Calvin Klein
DKNY
Bronx
Buffalo
Fly
Kickers
Rocket Dog
O’NEILL
Birkenstock
Converse
Guess
Ipanema
Palladium
s.Oliver
Steve Madden
Lemon Jelly
Inuovo
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANova Gorica