Qlandia
Modna oblačila/obutev

Transporter Footwear

Transporter Footwear

Ponudba modne in udobne obutve.

Blagovna znamka Transporter Footwear se ponaša z več kot 20-letnim uspešnim delovanjem. V trgovinah Transporter boste našli široko paleto izbire kvalitetne obutve, modnih dodatkov in posebno -  lastno linijo nogavičk Transporter footwear.

Na svoj račun boste prišli tako ljubitelji modne in trendovske obutve, kot tudi tisti, ki sta vam udobje in vzdržljivost na prvem mestu pri nakupu novega para čevljev.

Garantiramo vam, da vas ekskluzivna ponudba blagovnih znamk Cat, Camper, Dr. Martens, Tommy Hilfiger, Hunter, Diesel, Ipanema, S.Oliver, Donna Karan, Blink, Fly London, Buffalo, Kickers, Sorel, Palladium idr. ne bo razočarala!

Kontakt
Coudy d.o.o.
Tel: 030 707 633
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Camper
Dr.Martens
Levi’s
Diesel
Caterpillar
Yellowcab
Tommy Hilfiger
G-Star
Calvin Klein
DKNY
Bronx
Buffalo
Fly
Kickers
Rocket Dog
O’NEILL
Birkenstock
Converse
Guess
Ipanema
Palladium
s.Oliver
Steve Madden
Lemon Jelly
Inuovo
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica