Qlandia
Ostalo

Liupka

Liupka

Liupka je raj za ljubitelje ročnih del.

Pri nas boste našli šivalne stroje in dodatke za šivalne stroje, vrhunsko blago za patchwork, smo največji ponudnik volne in prej za pletenje in kvačkanje, materiala za vezenje, klekljanje, gobelinov in pozamenterije pri nas. V spletni trgovini in Liupki Nova Gorica boste našli tudi pester izbor kakovostnega metrskega blaga.

S tečaji šivanja, pletenja in kvačkanja poskrbimo tudi za tiste, ki se z ročnimi deli srečujejo prvič ali bi svoje znanje radi nadgradili.

Liupka ima v Sloveniji sedem poslovalnic, ki se nahajajo v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju in Novi Gorici. Eno trgovino imamo tudi v Beogradu.
Kontakt
Lango d.o.o.
Tel: 05/620-13-40
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANova Gorica