Qlandia
Ostalo

Liupka

Liupka

Liupka je raj za ljubitelje ročnih del.

Pri nas boste našli šivalne stroje in dodatke za šivalne stroje, vrhunsko blago za patchwork, smo največji ponudnik volne in prej za pletenje in kvačkanje, materiala za vezenje, klekljanje, gobelinov in pozamenterije pri nas. V spletni trgovini in Liupki Nova Gorica boste našli tudi pester izbor kakovostnega metrskega blaga.

S tečaji šivanja, pletenja in kvačkanja poskrbimo tudi za tiste, ki se z ročnimi deli srečujejo prvič ali bi svoje znanje radi nadgradili.

Liupka ima v Sloveniji sedem poslovalnic, ki se nahajajo v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju in Novi Gorici. Eno trgovino imamo tudi v Beogradu.
Kontakt
Lango d.o.o.
Tel: 05/620-13-40
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica