Qlandia
Ostalo

Liupka

Liupka

Liupka je raj za ljubitelje ročnih del.

Pri nas boste našli šivalne stroje in dodatke za šivalne stroje, vrhunsko blago za patchwork, smo največji ponudnik volne in prej za pletenje in kvačkanje, materiala za vezenje, klekljanje, gobelinov in pozamenterije pri nas. V spletni trgovini in Liupki Nova Gorica boste našli tudi pester izbor kakovostnega metrskega blaga.

S tečaji šivanja, pletenja in kvačkanja poskrbimo tudi za tiste, ki se z ročnimi deli srečujejo prvič ali bi svoje znanje radi nadgradili.

Liupka ima v Sloveniji sedem poslovalnic, ki se nahajajo v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju in Novi Gorici. Eno trgovino imamo tudi v Beogradu.
Kontakt
Lango d.o.o.
Tel: 05/620-13-40
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica