Qlandia
Ostalo

Igralnica Twist Jungle

Igralnica Twist Jungle

Nova otroška igralnica se nahaja v prvem nadstropju nakupovalnega centra Qlandia, Nova Gorica.

Igralnica je namenjena otrokom od 3. do 12. leta starosti, ter otrokom od 2. do 3. leta starosti v spremstvu staršev. Otrokom je na voljo otroško igralo s plezalno steno, brvjo ter dvema toboganoma, veliko napihljivih blazin, mehke oblazinjene kocke, ki otrokom nudijo nešteto možnosti za igro, mali gol z žogami, velika igra človek ne jezi se,.... manjkati pa ne sme tudi ustvarjalni kotiček, kjer nastajajo prave umetnine izpod otroških rok.

V igralnici lahko vaši malčki praznujejo tudi rojstni dan. 

Praznovanje rojstnega dne >>

Cenik >>

Pravilnik v igralnih prostorih >>


Kontakt
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica