Qlandia
Ostalo

Igralnica Twist Jungle

Igralnica Twist Jungle

Nova otroška igralnica se nahaja v prvem nadstropju nakupovalnega centra Qlandia, Nova Gorica.

Igralnica je namenjena otrokom od 3. do 12. leta starosti, ter otrokom od 2. do 3. leta starosti v spremstvu staršev. Otrokom je na voljo otroško igralo s plezalno steno, brvjo ter dvema toboganoma, veliko napihljivih blazin, mehke oblazinjene kocke, ki otrokom nudijo nešteto možnosti za igro, mali gol z žogami, velika igra človek ne jezi se,.... manjkati pa ne sme tudi ustvarjalni kotiček, kjer nastajajo prave umetnine izpod otroških rok.

V igralnici lahko vaši malčki praznujejo tudi rojstni dan. 

Praznovanje rojstnega dne >>

Cenik >>

Pravilnik v igralnih prostorih >>


Kontakt
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANova Gorica