Qlandia
Modna oblačila/obutev

OVS

OVS

Italijanska moda za ženska, moška in otroška oblačila!

OVS predstavlja sodobna modna kakovostna oblačila po ugodnih cenah.

Modno osveščena ženska pri OVS najde oblačila, ki jo spremljajo skozi življenje. Kdaj sproščena in kul, ali pa elegantna in dovršena, odvisno od trenutka in razpoloženja.

V obsežni ponudbi za otroke so na voljo vsa oblačila, ki si jih lahko želite za svoje najljubše. Pri OVS pa bodo tudi moški vedno našli ustrezna oblačila - od sproščenega do elegantnega poslovnega sloga.

Kontakt
Charles Vögele, trgovina s tekstilom d.o.o.
Tel: (05) 333 42 25
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica